Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti znas o Novom Gradu Sa???
Zna sve, ali ne zna ništa o Banja Luci, Prijedoru, Foči, Bratuncu............
Pričo mu stari koji je sa nedžarića djelovo 90ih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ajde barem ga narod neće pamtiti kao Nametnutog
Nece...Pamtit ce ga kao nacelnika sa djelom ubistva gradjanina.
Cim se ovaj spuco kod senada
Mrs krmak..
E sad u inat ovome svi za Efendica.
Bravo
Bosni je trebao jedan patriota ako sto ai ti al u Banjaluci, nisi trebao po suknju federacije ima borbe i rovova i kod do dicka
Da se SDA ovako obracunavala sa protivnicima ne bi ih bilo na mapi
Hvala svim glasačima trojke sto su glasali za Vlaisavljevićku, Isaka, Vojina i sto su dodatno pljunuli u lice bosnjackom narodu i svim ostalim BH patriotama.
Efendić ima ozbiljan rezultat u Novom Gradu, vidljive rezultate za razliku od ovog nametnutog “patriote”. Brzo ce izbori pa cemo vidjeti.
Isti ti Mijatoviću da nisi dobio poziciju ministra izasao bi iz SDPa.
Vidis mu po faci da je debil i jos nesto radi u SDPu.
SAD ĆE KOALICIONI UZP I FGR PROGLASITI EFENDIĆA I OGREŠEVIĆA SEJDAMA KAO ŠTO SU KOMŠIĆA PROGLASILI. TA MORALNE NAKAZE I KOPILAD SVAKOGA KO NE RADI ZA DVA SH. UZP-a PROGLAŠAVA SEJDOM. SAD SE VIDI DA JE TROJKAŠKI ŠLJAM SVE U JEDNOM (SEJDO, FIKRET, DRITAN, KVISLING, PETOKOLONAŠ). JEDVA ČEKAM DAN DA ODU NJIHOVI STRANI SPONZORI DA IM ORGANIZUJEMO SUĐENJE ZA VELEIZADAJU.
Vojin če sutra i reisa da izabere, naravno uz pomoć Šmita
Koji su ovo diktatori, samo da im se da mogućnost.
kaze Vojo u Banja Luci: Ostalim lajavcima koji su lajali ovih dana porucujem, ja sam ponosni Srbin koji voli ovu drzavu, ona nikada, ali nikada nece pripadati vama samo zato sto ste Bosnjaci, ona pripada svima nama jer smo Bosanci i Hercegovci, shvatite to HAJVAN; i postavi ga Bosnjak (citaj HAJVAN) na mjestro ministra za OBRT u FBiH, sad jos prijeti nekim metanjem, prosla su ta doba Vojo kad ste vi nekog mogli pomest ..... SDP i ona stvar
*METENJEM
Šetnik
….mrs u Banjaluku tamo razvijaj SDP …. Moj bakire sta nam uradi nesposobni konj-u