Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako koja godina prolazi sve su mi Dodikove političke moći zanimljivije, napravim kokice otvorim portale i tv i gledam kako baja šalta i narod i političke protivnike a i strance a pošto je glavni junak nikad ne gubi 😂
Dodara je vec osigurao 4 delegata sa preletacima iz rs opozicije tako da je to zavrseno i bez pokreta za drzavu
🤭🤭😂😂😂😂😂 Dodika treba napucati da su Bošnjaci uz njega. Zamisli Baja u ime Srba Hrvata i Bošnjaka, gdje bi mu bio kraj.
Dodik vedri i oblaci u rs-u. Uspio je i Stanivukovica da dobije, a prica se da ce i neki vukanovicevi da glasaju za Dodika. Niko u BiH nema ovoliku moc kao sto je ima Dodik.
Ja kad napišem činjenicu da je on jedini školovani političar iz onog sistema meni se ne vjeruje. Gimnazij Kumrovec
Bravo legendo
DAKLE, MIJATOVIĆ JE OBENĐIJAO NIKŠIĆA DA TREBAJU IĆI NA PODJELU 1:1 GLASOVA SA OPOZICIJOM RS-a - ŠTO OPZICIJA NEĆE NI U SNU PRISTATI DA GOMILU SVOJIH GLASOVA IZJEDNAČI SA VOJINOVIH 5 GLASOVA. OVIM DODIKU IDE I 4. GLAS A ZA TO JE KRIV NESPOSOBNI NIKŠIĆ, KOME VOJIN KROJI KAPU VEĆ 2 G.
OPET UBLEHE BACAJU IZ SDP... AKO ZA DELEGATA TREBA MINIMALNO 14, SDS & Co imaju 11, A VOJIN I EKIPA 5. PA KAKVA JE LOGIKA DA NEKO SA 11 DAJE GLASOVE NEKOME KO NEMA NI 5... ??? TO MOZES ZAHTIJEVATI SAMO AKO SI UNAPRIJED PREDODREDJEN DA NESTO NE USPIJE I DA TAKO POMOGNES DODIKU.
Svaka cast onda na tom stavu Mijatovicu !
U ovom sdp-u su nesposobniji likovi čak i od onih u hrvatskom sdp-u
Dobro da je narod vako glaso..Predsjednija SDPu..i DFu...Dom naroda SDA..i Skupstina..instrumenti odlucivanja ostaju u Bosnjaka..dok.Trojaneri...vrse Mahinacije..sa Zapadnim Ambasadama i USA..HDZ...sa Falatarom nije pistigao cilj..Sa NSom Baralijom i Cavarom he uzo Mostar...SNS..je uspio sa Stanivukovicem Mijatovica..orodati kukavicije jaje Medjunarodnoj zahednici..samo kos kod Bosnjaka..funkcionise..Trojanski Konj..akovic.
Kupit će Dodik ima cigara.
tako je hajde nemoj ta si arogantan kad je opozicija bez veze onda makar ti ih pokusaj urazumiti..samo razgovor moze dovesti do promjene
Ma ovo ce izgleda biti, dzaba smo krecili...Pa pojedinci poput Draska ce jos platiti da budu uz Dodika a ne da budu kupljeni.
Mijatovic je Dodikov igrac za razbijanje Bosnjacke vecine u Federaciji BiH. Kukavicije jaje mozemo reci. Pijani Nerko ne moze da se otrijezni, sto od alkohola, sto od ovoga sta mu Mijatovic radi.
Šta, sad je ipak i do vas. Ne zna lijeva sta joj radi desna.
Džaba krečite,Dodik je našao preletače iz SDS i PDP
Kupiće Laktašenko i papu Franju ako treba...
Hrvatska mi je najdosadnija od svih 6 Republika.... ;)
Bolje da nema izbora i ovako se dogovaraju. Kao plemena