Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa dok Dodik ne uvede sankcije Amerikancima. Hahahahh
SDPov prodavać magle. Blago rečeno, blago partiji koju ovakav kadar zaobiđe. Lik ne zna da radi bilo što, i ne želi da radi, pa mu prodavanje magle žednima u Sarajevu ide od ruke. SDP nije ništa naučio na slučajevima Zlatko i Komšić pa im se sada ponavlja Vojin i Denis. Na što će ova dva zadnje pomenuta izaći po SDP BiH vrijeme će da pokaže.
Amerikanci sankcionišu po svijetu a niko ih ne benda. Prošlo je vrijeme kada su njihove sankcije palile.
To je kec na deset za Trojku jer neđe je zapelo pa imate se čime vaditi.
Dok se SDA borila lukavo ste ih optuzivali kako ne znaju mirno, kako su radikalni itd. Otkad vi 11/1 dodjoste uz pomoc stranaca na vlast nikad gore stanje i nikad vise secesionista.
Imaju oni Ruse donatore, jer im treba jedno govno koje ce smrditi po cjelom Balkanu i Evropi.
A pljuvali ste po SDA koja se jedina znala suprostavit genocidashima, bagro izdajnicka. Pa vi ste rekli da nije bio problem u Dodiku, da je on na Evropskom putu, da je bio problem Izetbegovic, sjeme vam se zatrlo.
Kad je pamet blokirana, onda idu i sve ostale blokade!
Trojanski konj
Genocidna stoka glasa za SNSD a barem 30% njih dolazi u FBIH da rade i da zaradjuju za egsistenciju. Fuj kakav ste narod vi srbi sramite se sami sebe , cast izuzetcima
Pravda je sora al sve stigne na naplatu.....
Sta hoce ovaj? Ubaceni dodikov spijun.
A Cvijanović kaže da su sankcije trik SAD-a da bi se umirili bošnjavi....ja sad ne znam kome da vjerujem..... Prije ću tebi, Cvijanović umiruju srbe u suštini
Uveli sankcije a oni pomogli jesenas Dodiku da izvara Trivićku i njega postave, mada oni isto misle Bosni. Sad je period zamajavanja.
ovaj jad dosao na face i kaze bosanci pobedili na kosovu.vlatko vukovic je predvodio levo krilo srb vojske koje se sukobilo sa desnim turskim koje je vodio bajazit.i tu je bajazit imao inicijativu a desno krilo je vodio vuk brankovic koji je rasturio jakubovo levo krilo tur vojske.vuk brankovic umro 1396 u turskom ropstvu.a centre vojske su vodili knez lazar i murat oba poginula
To je njihov krug. To je njihova prica.Njima je narod nebitan totalno.Tacno licni interesi preko Drzave.
Cim procitas da se interes laznih Alijinih Bosnjaka iz 1993 stavlja ispred interesa drzave BiH, odmah znas da se radi o Sda Kakirovim trezoraskom botu.Zbog Kakira i Sda kriminala, zapad i nije zelio da nam pomogne sve do sada.