Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Vojo! Ne treba dati glas Stevandiću, za bilo koju funkciju. Stevandić je LIČNO UBIO gosp. ŠUŠNICU i nije odgovarao. Spis je "zagubljen" u nečijoj ladici. Zato Tužilaštvo, sud, OSA, SIPA trebaju da UHAPSE RATNOG ZLOČINCA Stevandića i procesuiraju pod HITNO!
Bravo Mijatovicu brate Srbine kad vidim tebe i Trivicku nafam se da nije jos uvjek sve izgubljeno i da cemo kad tad kao nacija za zivjeti.
Bravo👍 taj gicko prasac, je cetalj sa dnu kace
Cuj ovog gnjavatora djevojko po Sarajevu, nema cure kojoj se ovaj nije javio, psihopata
Hocete li dati Dodiku 4 og clana u domu naroda....to nas zanima.....
Dodik ga ubacio po MI6 standardu
Ovim Sdaovcima nevalja niko ako nije lopov po njihovom kovu
Jel ovo onaj sto planira dolazak u Sarajevo jer je u Banja Luci bitan kao Trivicka u Svome selu , pa daj da uzima posao i pare od Sarajlija
Ovaj je Dodikov igrac koji je ubacen kao Kukavicije jaje u SDP