Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dali su vam sve, cak 2 noname SDPovca su u skupstini, cim se loptica prebaci na vas pogubite se
Za ovo je u pravu Vojin
Kako ovaj Dodikov ker guzi SDP da je to nevjerovatno. Ko ce biti Vlast na nivou države ne pita se HDZ, nego se pita Predsjedništvo BiH. Bećirović i Komšić mogu blokirati ulazak SNSD-a u državnu Vlast. Četvrti delegat SNSD-a u Domu naroda BiH Jedino služi za sprovodjenje blokada u svrhu usvajanja budžeta i zakona na nivou BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDP pokazao da nije dorastao ni MZ da vodi
Nikada nisam u životu bio za SDA, ali kada vidim kakav se sada specijalni rat vodi protiv Bošnjaka - svi moramo za SDA! Nema razlike između partija - svi su isti i zato ostanimo združeni oko jedne partije. Ovi pljivatori ovdje su sve HDZ botovi koji vode specijalni rat protiv Bošnjaka i uspjeli su nas razbiti u 10 partija. NE BUDIMO GLUPI! Sve južno od Jablanice su smmrrdljive ussttaše koji ovdje rade.
Na kraju, sve vodi ka istinskom problemu, a to je UHLJEBLJIVANJE.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
koalicija osmorke jebote pa gdje to ima ... samo na filmu cini mi se
Kaze: jer ne znate kako da namirite stotine gladnih funkcionera kojima se izmakla stolica... Pa Mijatovicu i funkcioneri SDP-a i svih ostalih stranaka samo to i zele - stolice i budzetski novac. Sve se vrti oko toga ko ce dobiti priliku i koliko duboko ce zavuci ruku u budzetsku kasu. Svi ste vi gladni, svi samo hocete privilegije koje donose pozicije oko kojih se toliko jagmite.
Dadneš li delegata srbima smatraj se politički mrtvim vojine
Pokret za fotelje
Vojo bi i guzice dao za šaku vlasti ali sad je jeftino prošao, mora samo biti poslušan i glasati kako mu se naredi. Koliko je žalosno da on nekome drži predavanje o kičmi.
E Vojine budimo realni:RAmiz Salkić (SDA) 5.557 glasova regularno,Saša Grbić (SDP) 517 glasova kompezaciono,Andrea Gajić(SDP) 175 glasova kompezaciono.I vi porazili SDA.Ramiz sam osvojio više glasova nego ovo dvoje SDP-ovaca
BROJ GLASOVA OVA 2 IZ SDP NASPRAM SALKICA I GLASOVA POKAZUE NAJBOLJE KAKO JE SDP OPET IZRADIO SDA U KOALICIJI DRZAVA. SDA CE SAMA SEBE UKOPATI SA OVAKVIM PROCJENAMA DAVAJUCI 2 DELEGATA NEKOM VOJINU KOJI BEZ SDA NE BI IMAO NI ZA KIFLE U SKUPSTINI RS...
Opoziciji u RS nije stalo da Didik nema četvrtog,čak oni to i priželjkuju,jer će u tom slučaju imati materijala za napadanje,jedino ako im osmorka zajedno sa hdz predloži da uđu vlast
Srbi koji ne uspiju uvalit se srpske stranke dodju u sdp malo palamude i eto ga na buđetu
SDA je davno sahranila drzavu kroz Reviziju , njihova borba je za findzal drzavu gdje sultan Bake i njegova sultanija politiku smatraju njihaovim privatnim vlasnistvom.
Pa progovori vise Niksicu dzukelo ofucana.Cutanjem dajes podrsku ovom pocetnickom nitkovu koji uporno razvaljuje Trojku.A mozda to i jeste cilj da se konacno okupi SDA,DF i SDP i formiraju vecinu. Zvanicno pravis vlast sa Osmorkom dok u isto vrijeme pregovaras sa Bakirom i Zeljkom.Sjedenje na dvije stolice ce se obiti o glavu ne tebi vec SDP-u.
Meni nije jasno kako je ovaj ubačeni opskurni lik uspio da dogura do podpredsjednika SDP-a
Mijatoviću,simpatizer sam trojke od početka ,ali previše pričaš.Šta pametuješ ako opozicija neće glasati za pokret, onda pokret mora glasati sa opoziciju,jer ako glasate sami za sebe isto kao da ste glasali za Dodika.
SDA vratila iz mrtvih SDP u rsu i poganog mijatovica vodali ko cukicu da ga pokazu glasacima
Pare samo pare i moć... Kakva ba država i narod.
Oped SDA kriva, naravno.