Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
itekako je dobra ideja i mora se ukinuti finansiranje stranaka...neka se finansiraju od clanarine
Vidi se da bh mediji promovisu sve vise procetnicke i proustaske idiote kao sto je ova Dodikova krtica Mijatovic, pa Sabinu Silajdzic, pa Vlaisalvljevicku, pa jos poneku opajdaru iz NIP-a i NS. Lici mi na pocetak lazne afere Respiratori kada su UZP-ovi angazovali Avaz i Face TV da pokrenu harangu i tako destabilizuju izvrsnu vlast.
Očito skretanje sa teme mladih KS i njihove borbe za visinu obecane subvencije!!!!?
Jel ovaj obeco minimalnu platu 1000 maraka
Sta god da kaze, samo mu treba ovo predociti.. 1000 KM plata..
Samo glupani su vjerovali ovom dodikovom pa on iz rs dolazi u federaciju biti ministar
Ovo šejtansko kolo je zaigro neostvareni košarkaš koji inace iz utakmice u utakmicu daje sve od sebe, al jadnik nema kuveta. Gdje goni, ni on ne zna, al je uporan ko magarac koji sad nastoji da I majmun postane. Penjanje po drvecu je vec nagovjestio, al Dodika nece na grani naci.
Vidi ovog ublehaša sa zelenom kravatom, bas se on našo da priča o BH bloku 😂 Odjebus u skokovima
Vidi se da bh mediji promovisu sve vise procetnicke i proustaske idiote kao sto je ova Dodikova krtica Mijatovic, pa Sabinu Silajdzic, pa Vlaisalvljevicku, pa jos poneku opajdaru iz NIP-a i NS. Lici mi na pocetak lazne afere Respiratori kada su UZP-ovi angazovali Avaz i Face TV da pokrenu harangu i tako destabilizuju izvrsnu vlast.
Ja im vise ne dajem svoju podrsku sve dok borbu za BiH svode samo na borbu protiv rivalskih politickih stranaka SDA i DF. Borba za pravnu drzavu su sveli na oduzimanju Sekine diplome i pljuvanju po Dunovicu. Bosnjaci ne bi trebali da puno postavljaju pitanja jer ce nam uskoro odobriti pregovore o pristupu EU. Super. Nadam se da uslov nece biti promjena imena u Istocnu Hrvatsku ili Zapadnu Srbiju, ili ne daj boze ispunjenje zelja - onako kako ih predlozi HDZ.
Loše po njega dakle... Mr faktor 🤣
Pa što ga podržavaš , ako nije dobar ..? Izbori se ,...
Cenzusom od 5% u skupštini manjeg BH entiteta neće biti niti jednog Bošnjaka. To ide na ruku Dodiku, BIA Mijatoviću uz aminovanje IZDAJNIČKE TROJKE. Klub Bošnjaka više neće postojati. SDP, NIP I NS daBogda vam se sjeme zatrlo!
Ma vas treba u zatvor 96% i to je 100%...
Pusti šuplju dosta je i tebe bla bla bla šta si konkretno uradio predložio reci. Al nisi jedini šupljiraju i Magazinović kao i Marić i mnogi drugi.
ne Marić već Mašić
Sa pragom od 5% ugasit ce NS. Opasan prijedlog.
Ne 4 već 10% i samo finansiranje a ne oticanje od naroda.Treba da se smanji broj stranaka ujedinite seBošnjaci makar to vidite kako rade ortodoxi.Zakonom zabraniti ( jer ni jedna stranka nema u statutu) da pojedinac može postati samostalni ako je dobio glasove na osnovu stranačke liste hoće da je preletać vrati mandat pa gledaj šta dalje.
Ti hoćeš kao u Bjelorusiji,e jadna ti majka gdje ide demokracija sa tobom i tvojom trojkom
podvala naivnim Bošnjacima Dodikov igrač
Gdje ti je ona mala Vojine, sta zena veli?
Majmun Dobio glasove iz manjeg entiteta a vlada i radi u Federaciji . fuj Bagro trojanska .
Trebao si ostati u rs-u gdje si dobio glasove i tamo braniti povratnike i Bosnu i Hercegovinu. Više bi vrijedio iz rs-a, ali si se ustoličio u vladu Federacije i sada pametuješ.