Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nas narod vazda se letio ulizati svima pa i dusanima, umjesto da je gledao svog posla i docekao da se njima drugi ulizuju... ccc nikad mi pameti
pa fino je to sto nisi nacionalno ogranicen pri upoznavanju zena, al ove stvari nisu zajebancija
Uzemi rijec iz usta. . Nikad nismo bili principijelni, i uvjek mi forsiramo neko bratsvo i jedinstvo. . Koji smo mi tokmaci , to nigdje na planeti nema. .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odbornici selendre bave se višom politikom i oduzimaju titulu počasnoga građanina gradonačelniku metropole, glavnog grada jedne od zemalja EZ.. Selo će uvijek ostati selo puno seljačina.
Papci su uvijek impresionirani "metropolama" i titulama. Sanadera su u zvijezde kovali. Da ne spominjem pristalice lika i djela DR. dabica.
Pardon DR sanadera. ;o))
kakva srebr. (izv .zrtvama) ovi i danas pokazuju svoje lice ko je god pustio teritoriju trebalo ih kazniti a ne dati im cinove generala -uzmite rogaticu sve sad neki heroji i cinovnici u drzave a nemoze ih istjerati iz saraj. a vazda glume povratak i beru pare preko onog glavonje adila osmanovica kojem treba dati farmu koza
Mislim da ga je jako pogodio gubitak titule počasnog građanina (hahaha) tamo nekog turskog vilajeta.
Nema on obraza. Da ima ne bi radio to sto je radio u Zagrebu pa zavrsio u Remetincu. A sudjenja ga tek cekaju. Skutora ne mozes istjerat` iz covjeka.
E jest nekom stalo da bude počasni građanin neke vukojebine.Pogotovo jaki ljudi koji ga proglasiše sve konj do konja,čuj srebreničani e jesu neki faktori,golo govno do govneta.
Milan Bandic, Hercegovac iz Gruda, socialdemokrata iz srca ustasije sada ima druge mnogo vece probleme. Kako izbjeci dugogodisnju robiju zbog marifetluka kojima su skutori skloni. I ne bih se njime vise bavio. Srebrenicani su pogrijesili, ispravili gresku, a gospodinu iz Gruda zelimo da dobije sto manje robije. Iskreno! Bio je simpa. :o))
Srebrenicani su mucenici. A njihovu, rekao bih planetarnu muku, mnogi zloupotrebljavaju. U tome je problem, a ne u Srebrenicanima.
Počasni građanin Zagreba završio u zatvoru, ajde ovi što se bune neka optuže Hrvatsku :)
U kojem stanu spava Bandić??
Vratite i pomoć.
Vama dvojici slijedi još jedno 20.000 minusa. Haha.
Ti si bolestan jadniče, a ni taj drugi nije ništa zdravii. Za sve uvrede slijedi prijava, dok vas skroz ne izbace!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sramota. Čime se bave, pored svih problema koje imaju. Prije sudske presude oni glume poštenje. Šta će ako ponovo bude gradonačelnik ili predsjednik Hrvatske ? Cccc
Nisi ti realista ti si fantazista! :o)))
Citam Tina Katanic ambasador cvijeta Srebrenice izabrana od Mensura Bektica (manekenka ucesnik u elitnoj prostituciji) , i nikome nista . Bandic sad nevalja a ova kurava je dobra. Nas nitko ne tjera da dodjeljujemo i oduzimamo ta kao pocasna mjesta ali brate mili ovo da nije zalosno bilo bi smijesno.
milan bandic vise nije nista
bandic samo zna za eure za ostalo ga briga
mislim da se Bandić toliko nasekirao zbog ovog da neće moći zaspati večeras...
Vi kako hoćete ali ovo je meni od "odbornika kurvanjski"!
probiše ovi kockari termin na federalmoj...