Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesmo pacenici sa glupim komentarima... Treba reci: Svaka cast Milane, da se svi ugledaju na tebe po tom pitanju!
ja se malo salim sa milanom jer mi je pun kufer nasih politicara koji unistavaju moju domovinu. mozda je on posten ali takvih je malo. on je ( ako valja ) je kap vode u moru ...u okeanu jedna lasta ne cini proljece ako je stvarno posten i cestit mora racunati da ce ga banda koja rusi RBIH vec 25 godina maknuti
@Avalon777 - ukinuli bi oni njega davnih dana i postavili neku ublehu iz SBB-a. Nemogu mu naći ništa a moraju imati dvotrećinsku većinu. Jedva imaju, a možda nemaju više ništa od onoga što je većina!
Ja bih ipak ovo pozdravio jer mi lici na ono domacinsko gazdovanje.Svaka cast Dunovicu potez za pozdraviti.Dobro bi bilo da se ove kabadahije koje do jucer nisu imale ni civara pa sad zahojratile sa tudzih ledza pa svake godine limuzina ogledaju o ovog gospodina
zahojratile?
tuDZih?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dunovic je raja covjek. Mogao je do sada napraviti tonu problema i blokirati mnogo stvari, ali nije.
Ni raja s biroa nisu kupila auto od rodjenja, a pametniji i sposobniji od tebe.
Milane tako se to radi i nisi đabe tu gdje jesi. Urnek si Za pošteni život i ovo dvoje za seljakljuk. Da se smjeste u nova vozila. Onaj Čavara ko i gazda mu koji nije htio da se vozi u autu u kome se vozio Željko??? Zamislite koji je to bezobrazluk!
poslušni kadar DF a iz BH Pošte
Pa nije kao ovi seljaci iz zem zadruga i iz vukojebina! Dva sahata pješe do puta sa asfaltom, pa šta nađe do autobusa i onda dva autobusa do Sarajeva!
Melika, sad maši iz auta ovcama....
kad se sirotinja i fukara dočepa javne kase .. ne bi vi od mene dobili ni mjesečnu kartu .. boli me q__rac kako ćete obavljati svoje dobro plaćene poslove, koje i ne obavljate
jake političke figure... 2. najbeznacajnija institucija u evropi. prva je predsjednik RS
Vidi se na njemu pristojan čovjek,pravi gospodin,jedan od rijetkih nažalost...!!!
@AQmega13 ...Glup si...!!!
Onaj gosp. Mujica je za njih sve Bogotac....
Evo suze me oblise sad cu da placem dok ne poplavim stan...Ne zna Milan da neko nije kupio da jede isto toliko dugo koliko on nije uzeo nov automobil od 200 hiljada. Bas mi ga zao i njega i njegove plate od 5 milja.
Sta ae sad ocekuje da mu se spomenik podigne? Sto je on to korisnog uradio za vrijeme svog mandata.
Nije ništa ni radio,zašta će mu auto
Red je i da se Alijin srbin ponovi mora biti ravnopravnost.