Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su to ranije uraditi nije moguce da nisu znali ja laik pa sam znao gdje su im silni savjetnici i njihovi savjetnici gdje su tumaci prava i ustava ako ih imaju treba ih otpustiti konkurencija SNSDu je zdrava konkurencija u svim poljima je zdrava za drustvo - sami su krivi za trenutnu situaciju a opet ce po Sarajevu kao mi smo nesto krivi.
sta turista im ne da hahahahahahah neki njemac ahahahaha di si miloooooo
Nije uredu da ljudi necmogu izaći na izbore a stranke poput SNSD koje su krale na prošlim izborima, mogu. Sramota.
Zakasnili ste 100000 %Rok za prijavu stranaka je bio 24 Maj.Trebali ste prije toga osnovati novu stranku i registrovati se na izborimaNemate nikavih čšansi da izađete na izbore.Čim je izašao novi izborni zakon 3 Maja znali ste da ne možete na izbore jer nemate račun.Okasnili ste dibidus.
Izvinite, al Cik ne odbija/usvaja vec te uputi na apelaciju sudu 🤣
Nikšić je previše popušto esenesdeu i hadezeu , tako da ga ovi imaju u šaci . Nikšić je za Dodika i Čovića iako ga ovi svaki dan 👉👌 a i nas u paketu , 🗣. SDPovce , mjenjajte budalu , 🤲🙏