Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da Baketa odlikuje,ipak je on vise uradio za kamenjare nego Puljic..
Srbin Zoran Milanovic odlikuje bosanskog katolika Vinka Puljica zbog ocuvanja hrvatskog identiteta u Bosni. Jadna majko sta je ova zemlja dozivila.
FranFran To su tvoji mokri nacionalistički snovi. S fašistima poput tebe ne treba raspravljati. Napravićemo ti aluminijsku džamiju pred kućom uskoro, pa se možeš osjećati k'o Mirjana Hrga u Sarajevu. Sretan put u Irsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zapravo Sarajevo nije zaslužilo takvog čovjeka .Bio je tu cijeli rat dijelio dobro i zlo sa građanima humanitarnu pomoc a znamo kako su mu vratili.Slijedeci bi trebao biti neko puno bezobrazniji.
Izjava duznosnika OSCEa iz Austrije nakon sto se nekoliko puta sastao sa Puljicem u periodu od 95 do 97 "Radi se o covjeku koji propagarira proustashku politiku". Kraj citata.
RipKirbi, takva vam je sva povijest, iskrivljena!
Mosnjaci, prestanite da se mešate u unutrašnje stvari dve suverene države. Srbije i Hrvatske.
Hoce li Ludi Milojko dolaziti u Sa ili mu je jos prpa.
Milanoviću dosad sam te podržavao a s ovim potezom da odlikuješ tog smetljara koji se sa Čovićem naj više doprinjeo o iseljenju Hrvata iz BiH si mi se zgadio. Fujjj Puljić i Čović i Hdz su najveći neprijatelji Hrvata. Al to kad kažeš u Bosni kao Hrvat onda si izdajnik hrvatskog naroda.
Milanović kao da je bosanski političar. Više se bavi Bosnom nego Hrvatskom.
Ono kad te Milanović odlikuje 🤓
Stignes u rang sa zlocincima tipa Ivo Miro Jelic, Glavas, i brojni drugi koje je ovaj odlikovao. Divno drustvo za kardinala.
Da hoće i Milanovića neko odlikovat izgleda da pati za tim .
Dace mu Erceg Bosna kad se otcijepi. Nekad, kad docekaju da Srbi zavrse sve sto su naumili u cherechenju Bosne. "Leshinarska" politika kako ispravno napisa Viktor Ivancic.
Kad bi 90-ih kretao kroz tunel ispod aerodromske piste uvijek je sa sobom nosio cigarete koje je dijelio borcima ABiH, a oni bi mu uzvracali ovacijama Puljke,Puljke. Milanovic je tad bio politicko nedonosce,daleko od javnog zivota.
Sramota je da vjera bude u sluzbi nacionalnog identiteta. Katolici Bosne ne mogu pripadati vise Hrvatskom identitetu nego Bosanskom, to su trebali nauciti od Franjevaca. Bosanskom katoliku nikako ne moze biti preci covjek u Hrvatskoj od mene.
Džaba se zrudite. Izborni zakon u BiH je, između ostalog, i djelo Franje Tuđmana. Vašeg uzora. Tako da ga nećemo mijenjati i kolektivno će mo glasati za Željka. Ćao, Zorane.
Srbin Zoran Milanovic odlikuje bosanskog katolika Vinka Puljica zbog ocuvanja hrvatskog identiteta u Bosni. Jadna majko sta je ova zemlja dozivila.
Ludi Милановић bi trebao odlikovati Đokovića zbog očuvanja srpskog identiteta, pokušajem prevare australskih vlasti.
Bakir Izetbegović je dao najviše u očuvanju hr identiteta,nikad niko od Hrvata nije lobirao k'o što to Bake radi... Potpisao treći entitet,dao izbornu jedinicu,uništio probosanske progresivne ideje... Zaslužio je bar orden kakvim ste odlikovali zaslužne Hrvate u zemlji i inozemstvu.
Pravi Hrvati zaslužuju da biraju svog predstavnika. Kamenjarski Srbi zaslužuju Komšića!
Ko ga je birao taj ga i zasluzuje.
Islamizirani Srbi u istočnoj bosni raspaloj okruženi sa 6 milijuna Srba nije vam lako.