Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A napaćenog frajera Bože sačuvaj. Kako politička metrika može biti presuda suda za ljudska prava?
I vi SDA-ovci mrzite Bosnu koju uništavate ekonomski i demografski. Cijeli vrh SDA je iz Srbije poput Izetbegovića (Živkovića) ili iz Crne Gore poput Sebije. Veze nemate s Bosnom, zato Bosnu uništavate.
SDA je opustošila Bosnu. SDA odnosno Izetbegovići su najveći neprijatelj Bosni i svi oni koji ne žele dobro Bosni slave SDA i Izetbegoviće jer je Bosna sa SDA i Izetbegovićima sve slabija, jadnija i siromašnija.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Komsic 2022
Kakav komšić vidiš do čega je doveo.
…u područjima zahvaćenim Bošnjačko-hrvatskim sukobom mogu poslužiti kao okvirna aproksimacija. Prema tim podacima u srednjoj Bosni od 10448 dokumentovanih žrtava (civilnih i vojnih) 62% otpada na Bošnjake, 24% na Hrvate, a 13% na Srbe.
U pravu je 100%
Na međunarodnom sudu pravde u Hagu je dokazana agresija Hrvatske na državu Bosnu i Hercegovinu. Poziv građanima BiH Srpske i Bošnjačke nacionalnosti da upute pojedinačne tužbe protiv Hrvatske međunarodnim sudovima za ratnu odštetu.U pitanju su iznosi preko 10 milijardi dolara.
Samo ih udariti po dzepu. BOJKOT KOCKASTIH PROIZVODA.
Pa u pravu je čovjek, evo postavite svako sebi pitanje da vam je ubijen samo jedan član porodice, bil vam bilo koji genocid bio gori od toga?
Dobro mu je Campara plasticno opisao sta znaci pociniti genocid. Ne dao bog nikome vise, pa ni Milanovicu.
Kako te nije stid pomenut Srebrenicu?
Bošnjaci se.moraju ponašat.kao Izraelci i nikako.drugačije. okruzeni smo.neprijateljima koji bi nas na ovaj ili onaj način pobili ili raselili. . Jedino smo mi nosili trake na rukavu jevreji žute mi bijele. Fašisti sa zapada i sa istoka nam misle isto. Srbi otvoreno kažu da bi nas istrijebili - sad i Hrvatski vrh kaže da je 8000 mrtvih u genocidu igra riječi.
…u područjima zahvaćenim Bošnjačko-hrvatskim sukobom mogu poslužiti kao okvirna aproksimacija. Prema tim podacima u srednjoj Bosni od 10448 dokumentovanih žrtava (civilnih i vojnih) 62% otpada na Bošnjake, 24% na Hrvate, a 13% na Srbe.
Pogledajte i otvorite oči. https://fb.watch/fz4q04m4AH/
On i njihov parlament su usvojili rezoluciju o genocidu u Srebrenici već puno ranije dok je SDA slala u Beograd svoje podpredsjednike Zvizdića i Suljagića da im prenesu da se ne moraju brinuti jer rezolucije neće biti iako se o tome u Sarajevu raspravlja. Senada zbog otkrivanja te sramote htjeli linčovati. To više niko u BiH nemože zaboraviti osim stranačkih portala
Gdje su institucije treba mu zabraniti ulazak u Bih negatoru genocida,gdje je Sipa.
Bolesnik do jaja
Govno
Pakaš non grata.
Da Bog da mu Srebrenica u Zagrebu bila.