Komentari (629)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu svatiti da bošnjaci ne vide pogubnost politike koju čine prema Hrvatima birajući Komšića.Samo zamislite da vama neko izabere Fikreta Abdića za člana presjedništva,kako bi se osjećali. Mislim da će te svatiti sav jad te politike koja ne vodi nigdje samo da ne bude kasno. Bošnjački intelektualci se trebaju izdignuti iznad ove prizemne politike i ukazati gdje dugoročno to vodi....nigdje.
Nema vise toga,ovo ce bit gradjanska uredjena drzava,nacije ce u crkve u dzamije.
@zakej Birali ste Čovića po istom izbornom zakonu koji vam je tada bio dobar. E, kad se približio Dodiku, počela priča o secesiji, Rusima, počelo sa obstrukcijama po diktatu iz RS-a i Rusije... pa nećemo tako Dragane. NE BIRA PREDSTAVNIK, NEGO ČLAN PREDSJEDNIŠTVA IZ SVAKOG NARODA!!! Gospodin Komšić je član predsjedništva koji dolazi iz reda hrvatskog naroda! Uostalom, i vi imate pravo birati člana predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja sam slusao sve sta je rekao danas , i mogu vam reci da je rekao dosta dobrih stvari. Samo sto su se mediji uhvatili ove jedne recenice , mada je i ona realna. Mi ne da smo predzadnja rupa na sviralu , mi smo zadnja rupa.
toliko smo nebitni da se amerikanci, rusi, kinezi, evropa, velika britanija i turska otimaju oko nas. sad skontaj ciji je ko igrac.
A Srbija je zadnja samo što to nije rekao
U Sarajevo i dogovaraj stvari!
.U predsjednistvu ne sjede predstavnici naroda,pa tako ni Dodik nije predstavnik srpskog naroda,nego je on predstavnik RS-a ,a posto u RS-u zive i bosnjaci i hrvati on treba da zastupa i njihove interese.U federaciji Dzaferovic nije nikakav predstavnik bosnjaka ,a Zeljko Komsic nije predstavnik hrvata,,oni dolaze iz hrvatskog i bosnjackog korpusa a trebaju predstavljati sve gradjane koje zive u Federaciji(pa i srbe) a sva 3 clana predsjednistva prestavljaju sve gradjane BiH(a ne samo narode).
i ti Milanovicu neces meni govoriti za koga cu ja glasati u predsjednistvu.Ni jedan se ne bori za BiH od Zeljka Komsica i ja mu opet dajem glas.Kad se Covic pocne boriti za interese BiH dobit ce mojh glas ,do tada nek se poklopi usima
A tvoja mama je prva rupa bila na lasvanskoj petlji gospodine predsjednice
Ako vam se toliko svidja trostruko predsjedništvo, uvedite ga sebi slobodno.
Tako je i pet nivoa skupocijene vlasti.Ponudite nam gosp.Stipu Mesića umjesto foteljaša Komšića pa će te tek da vidite šta građani BIH žele i koliko ih ima.
Neka Milovanovic zasvira malo na bosansku frulu sto ima samo jednu rupu...
Koga pola miliona? Ti nisi normalan...ali to znamo vec.
Zoki je slika i prilika najhinjavijeg naroda u Europi, poslije Škutora, naravno. Hrvati pa Ruvati, sljedeći su deset mjesta iza.
zoki sipu nam ga svima u Bosni i Hercegovini !
Ko je zadnja rupa na svirali🤔
Operi noge pogani, kad ulazis u Bosnu i Hercegovinu...
Hvala mnogo Izetbegovicima i stranci SDA na misljenju drugih o nama bosancima i hercegovcima. Ovo nam i treba kada smo i dalje bekani u raljama SDA stranke koja unistava i onosto je neunistivo. Kreten Milanovic, njegove izjave, mahmurluk od svega i svacega nije ni bitan, ali....ko nas i ko ce nas predstavljati....zastupati i braniti nase zdrave stavove. Pod zdrave ne mislim na SDA stavove koje nam uzese i drugima dozvolise da uzmu i vazduh koji disemo.
Kaže Zoki ,... da neće doći....? Ali , tebe mužek bedasti , niko nije ni zvao , niti će , debilčino uzp-eovska , ..Dakle , možeš biti miran i samo nastavi svoju glupu spiku s Plenkijem , ili s nekim drugim iz cro-atije. Bosna je visoko iznad vaših prizemnih uvreda...Buš videl , mužek jedan bedasti..Uskoro će ti EU opaliti šamarčinu , jer posljednji ste u Eu zajednici , u svemu..., Osim po crpljenju EU fondova...
😊 najbolji komentar.
Ovaj tip je toliko umisljen a toliko glup i plitak. Ne znam kako ulicu predje sa ovakvim mozgom.
Hebemo mi take susjede znamo mi ko ste uzp bili i ostali i to cete vkerujte ostat s nama generacijama ..vi blatite bih po eu stoko fasisticka vi je tamo blatite vi je tamo ebete .. potposnice ste zato jer ste ucestovale u ratu agresija zato ste i potposnice al nes se petljat da manjina vlada vecinom pa gdje su nasi predstavnivi da mu zacepe usta ode dole vlasima nahiskava idi u sarajavo kako bog zapovjeda nepozeljan si gost u bih i gotovo.. kako se hinja izdade sve sdp blala iz nega pravi uzp