Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uslo 4 vojnika radi neke ceremonije i pravi se haos, daj ba da se bavimo necim korisnim
E svaka čast za komentar
“CETIRI PRIPADNIKA POCASNO ZASTITNE BOJNE” pa dajte ljudi jeste li vi normalni… ne mogu vjerovati kakav clickbait naslov…
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ja drzave i kur.... strana vojska udze nasi i ne znaju....Kako ovu zemlju predvodi SDA drzve je sve manje i manje svaki dan...
Šta znači "udze", ili "udže". Iz kojeg je jezika ta riječ?
UZP
Ovaj slucaj treba maksimalno napuhati i obavijestit sve clanice EU-a i Ameriku sta radi bulshit president Milanovic.
Opet agresija.
Kikiriki drzava BiH
Na fotografiji su pripravnici hrvatske komponente OSBiH, na desnoj ruci zastava BiH, a na lijevoj hrvatski povijesni grb. Ne stvarajte tenzije tamo gdje ih nema.
NE smetaju pripadnici HV-a kada sa kanaderima i helikopterima gase pozare po BiH?
Ah...komunističko ljevičarski mediji u Hrvatskoj...
Nije smetala HV vojska kada je usla 94 gd uz dogovor Alije i Tudjmana i pritom oslobadjala teritorije BiH(deblokacija Bihaca) a sada smeta cetri vojnika eto kako se dobra pomoc lao zaboravi a zlo se vjecno pamti
Vjeruješ li svojim očima ili nekim ,,osloboditeljima" koji pričaju priče kao unučadima na krilu, pogledaj snimke dokumentarne 5 korpus oslobodio dobar dio Hrvatske i onda su se vratili po dogovoru na granice BiH.
Na Cacinoj dzenazi je bilo oko 1000 arapa i niko nije ni pomislio da Arapi hoce da odnesu BiH na Magreb.
PA STA HOCETE, USVERCOVALI SU CIJELI GASOVOD BEZ ODOBRENJA BIH I TO HRVATSKA, RUSIJA, DODIK I COVIC I TO PREKO GRANICE NA SAVI!
Po Republici šumskoj na stotine vojnika iz Srbije i sad je ovo kao neki problem?😂
Ovaj klix treba zabraniti, sotone koje huskaju izvrcu.
Ma moze u ovu BiH ko hoce i kako hoce...i uvijek je mogao u uvijek ce moci...mirno spavajte, rece Alija Izmetbegovic...
To ko u Hrvatskoj ima odobrenje da šalje UNIFORMISANE VOJNIKE gdje bilo to je NJIHOV PROBLEM. A to ko u BiH odobrava da ti uniformisani vojnici mogu ući u BiH, e to je VELIKI PROBLEM !!!
usplahirila se stoka sitnog zuba,ni zašta,Uskoro penzioneri če umirati po ulici ,neće ko imati da puni buđet ode sve u svijet.!!!