Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj dalje od kupresa Bgt, smrdis
Lahko bi mi zivjeli sa nasim Hrvatima da se ne mjesa Hr. od rata pa dalje.
Desilo se negiranje genocida, sapun, parfem i ostalo. Bošnjački političari se ne bi trebali sastajati s njim!!
Ko je se htio borit za bosnu i hercegovinu pristupio je u HVO jer armija nije ni postojala kad vas je hrvat najeo napojio i naoružo osposobio onda se sjetili da prave armiju i koja ste sila bili vidi vam se danas na koliko teritorije živite a i te teritorije pola vam Hrvati oslobodili zato glavu dole kad se obraća predsjednik Hrvatske
Vodi ga kevi,da u kombinaciji snjom..mozda uspije roditi tele a ne ovna..
Vodi fa sebi kuci pa ti poginji glavu pred ovim fasistom gnjido jedna
Oooo pa sada vi imate nove saveznike ,Srbe ,Dodika i ostali olos
Kad ratujemo onda saveznici,kad je mir ,hrvati ti daju nogu i dupe,glupi bošnjo
Jest, da smo umjesto vezanja zastava sa vama pristali na zulfikarpašićev plan mira sa Srbima, em bi nas danas bilo daleko više, em nas Hrvatska politika ne bi jebavala, jer Hrvatske vjerojatno ne bi bilo
Kupres je oslobodila Armija BiH i predala ga vama ,kako bi nastavili zajedničko djelovanje prema Krajini.U Jajce ste ušli bez ispaljenog metka dogovorom sa Radovankom.
Hahahahahahahahahahahahhaahahahahahahhahahababahahabbahabahahabahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaha
Da je nasa drzava kako treba on bi se prvo najavio u Sarajevu da dolazi pa kad dobije zeleno svijetlo moze ,kako oni Vucicu nedaju tako ni on nebi doso , ruka mu se osusila ko vise glaso za njega
Ovaj treba pod hitno logopedu
Saveznici smo i dalje al se to tebi ne svidja
Bošnjak sam, i kažem da treba hrvatima dati veća prava. Jedno od tih prava je da se saberu i sami pošalju u 3 pi*de materine.
Pa ti i Čović eto sta je.Zasto je problem podrzati gradjansku BiH i da se izkasnjavamo kao Bosanci i Hercegovci a ne srbi,hrvati,bosnjaci.Realno hrvati imaju najbolju poziciju u BiH i opet im malo.
Rošavi zna. Zato što sjedi u ZG i Banja Luci
Hrvati se ne stide NdH , a da se stide sta su uradili 93 i 94 godine.Malo je zemalja u evropi koje imaju mracniju historiju od njih.
Vezete picoustog covica da ne laje,,zacepi svoja usta..odustanite od rusenja BiH i odmah Bosnjaci i Hrvati mogu zajedno..
Nekada saveznici a nekada nož u leđa. U zavisnosti kako vam odgovara... nikakve komšije od vas.
Armija BiH je na Kupresu vratila ponos Hrvatima, znamo sta je dalje bilo, cviljavi smradu.