Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si pobudalio. Idi sadi krompir ili se pozabavi problemom kako da vratiš dug od 60 milijardi Eura. Ostavi bolan nas Bosance, zaboli nas za tobom i tvojim blesavim frustracijama.
Krenuo je on za Bosnu al je zaboravio orden za Dodika uzet! Sa lentom i palentom!
Ma i nema vas saka jada u BiH a najveca prava uzivate. Hrvati blokiraju institucije umjesto da u istim raspravljaju oko izbornog zakona i onda ste majorizirani. Bicete sve dok ne sjednete za sto. Bice Komsic opet predsjednik jer je on i moj predsjednik, nebitno sto se izjasnjava kao hrvat. Pa kmecite do sabaha, puni ste psihoza. Dobra droga.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Milanovic na svojstven nacin kao i uvijek pravo u metu. To se to ste 2013.utvrdili da vas ima 51% ne znaci da se morate okomiti na Srbe i Hrvate na sto vise frontova pa gdje vam prodje. Dodik nista korumpiraniji nije od drugih, jedina razlika je sto ima stav i jasno je upozorio da ce krenuti u prenos ovlasti ako nastavite sa uzimanjem istih. Graditi drzavu samo po svom kalupu pored druga dva naroda je riskantno.
Milanoviću vodi Dodika sebi i Vukovar mu pokloni,neke u Hrvatskoj siri Republiku Srbsku,koja je na genocidu napravljena,Kada voliš Dodika neka bude dio Hrvatske,Tako su Tudzman i Milošević uništili Bosnu.
Zbog zločinačkih izjava milanovića prema građanima Bosne i Hercegovine, onda takvu državu koju on predstavlja treba isključiti iz Europske unije.
Zbog zločinačkih izjava milanovića prema građanima Bosne i Hercegovine, onda takvu državu koju on predstavlja treba isključiti iz Europske unije.
Zbog zločinačkih izjava prema građanima Bosne i Hercegovine, onda takvu državu koju on predstavlja treba isključiti iz Europske unije.
Apsolutno retardiran lik. To se i ranije moglo naslutiti. Koliko je opsjednut vlascu govori i to da zeli da bude Vuciceva kopija.
Tornjaj se cucak jedan,nije ti to opravdanje kukavico.
Dragi Klixe, mislim da ovaj članak, a pogotovo komentare, ne treba javno objavljivati! To su tako primitivne i odvratne stvari, da mi se utroba okreće...Nemojte sebi dozvoliti da ovkvim poezima smo pogoršavate ionako tešku situaciju
E cuj mu izjave Dodik drzi rijec. Da tr posjetimo : “ Ja dobro znam sta se desilo u Srebrenici . Desio se genocid i to je nesporna pravna cinjenica “ . A sad negira genocid . Zatim za Vučića je rekao da je “ politicki pobačaj “ a sad ga okiva u zvijezde jer mu treba . Treba li jos gosn . Milanovicu da pisem argumente dalje kako Dodik drzi do rijeci . Haj ti sa njim pod ruku ne trebate nam ni jedan .
Ovaj je Hrvatska baraba covjek lola za kola i harmonike
Ja barabaa a ti dobra vilaa
Kad predsjednik jedne države nazove barabom člana predsjedništva druge države (ma kakav on bio) zaista europski diplomatski i pristojno 😁😁😁😁 drage komšije ovaj će vam donijeti ugled i poštovanje u cijelom svijetu 😁😁😁😁😁
Manjina na aparatima
bolje kuzi hrvat s pantovcaka nego bake s carsije covjeka opisao od rijeci do rijeci.gubiti moraju svi
Milanoviću marš u pizdu materinu
Pa ko je Reko da je Mile Ronhill zločinac...On je Mile Ronhill