Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesniku!
treba pitati ljude u Vukovaru, Hrvate protjerane iz Dervente je li normalno da ide kod Dodika, koji negira ratne zločine i štiti ratne zločince.
Benjaminzuban "Smrti se boje samo nevjernici" s obzirom da 90% mošnjaka bajram slavi uz rakiju mislim da već unaprijed znamo ishod tog rata draga lojava bakirova podguzna muho :*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo. Neka se unitaristi zapitaju zašto je tako
Na međunarodnom sudu pravde u Hagu je dokazana agresija Hrvatske na državu Bosnu i Hercegovinu. Poziv građanima BiH Srpske i Bošnjačke nacionalnosti da upute pojedinačne tužbe protiv Hrvatske međunarodnim sudovima za ratnu odštetu.U pitanju su iznosi preko 10 milijardi dolara.
Dejton se mora ukinut onda se ova stoka nece petljat a ni srbija oni su bih za vratom i rade sta je njima volja
Kupres je osvojila Armija BiH i ustupila vama.U Jajcu ste početkom rata napustili linije ,a dogovor Slobe i Njofre vam je ustupljeno bez ispaljenog metka.Prozor ste napali i uzeli pošto su vas bradonje pustile da prođete sa HV tenkovima (12kom) kroz Kupres.
Jeste li se rastalili oko ruskih para? Kol'ko si dobar ti a kol'ko Mile?
Kaži ko je stvorio preduslove da uopšte stignete do Jajca, čijih nije važno. Vi, Boban i društvo ste propustili VRS da prođe kroz Jajce bez muke, jer da nije bilo vas nijedan VRSovac nebi prošao i svi bi bili zarobljeni ili šta već drugo. Zorane još postoje živi ljudi iz toga kraja i pobjedničkog nastupa ARMIJE BiH!
Iso da se ratale rublje sto je lavrov spremio
Je li bilo malo eroina kod mileta ?
Svi znamo historiju da se neprijatelji Bosne udruzuju protiv Bosne, bez obzira stp su i oni medju sobom neprijatelji. Ali isto tako znamo sta na sje historija naucila, i gdje su talvo zavrsavali, ista sudbina ceka i ovog lika.
Bijela kafa na druzenju, na ogledalu usitnjena.
Jedino Miletu i može otići ! Na svakom drugom mjestu je nepoželjan !!!
Ja mislila da je Dodik iz Laktaša, kad nije ni iz Laktaša, nego iz nekog sela kod Laktaša. Kontam Laktaši vukoj...na, kad ono ima još veća vukoj...na... od Laktaša.
miki zlocko
Otisao da pokupi kofer eura sto mu je poslao Putko!
Al' mu je i objašnjenje. Nemoj više.
SASTALI SE JEDAN HRVAT I JEDAN SRBIN. IZVORNI HRVAT (DODIK) PRIMIO IZVORNOG SRBINA (MILANOVIĆA). A JOŠ IZVORNIJE BIO JE TO SUSRET DVA VLA(J)HA.
Nastavak sage "Slobo i Franjo".