Komentari (405)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vokabular alkoholicara koji komentarisu politiku na gajbama ispred piljare
Čovjek na dnevnoj bazi mijenja dilera
To je za vas, koji mislite da ste pametni, da bolje razumijete, a da vas istovremeno malo i flejma, genijalno Milanovicu, genijalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ni 250.000 Hrvata ne zivi u BiH... Ortodoksna laz
svejdno koliko, Bosnje unjele 23% teritorije u BiH tu su hadzije drugo mogu sanjati. Neces razbojnice
Hehe . Tako ne valja a i Srbi i Hrvati je hoce prisvojit. Pa kad vode da ne mogu onda laprdaju kao ti sad.101@
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iseli ih u Dalmaciju ili posalji 50 milijardi maraka,sve ostalo je iz suplje u prazno
Kako teče iseljavanje, neće ih ni u Hrvatskoj ostati više od 500 000.
A na momenat su mu bili pogodili terapiju
Poremećaj u govoru i razmišljanju, mada je u pravu za ovih 500 tisuća Hrvata i za to da su Srbi danas partneri a i ono ostalo što je rekao
Mars na lijecenje, ti kao Dodik, danas jedno sutra drugo, kao probuseni baloni...
Bosnu koće Bošnjaci, a Srbi i Hrvati rade sve na tome bez obzira na interese Zagreba i Beograda da Bosna bude prosperitetna država. Hajde reci to na glas i reci kako se osjećaš ?
Evakuisi ih ako ti ih je zao!
Opet se vratio starom dileru, jeftinija roba. Fuj smradu...
Ovaj baš nije normalan,kakve samo levat ima prenose...
ne znam jesam li upravu, nekako mi manje stresa ostavlja slika dodika od ovog čvilje. stvarno, al'stvarno je odvratan i naporan. pa ima li iko živ ko njega drži za normalnog i ozbiljnog političara. saučešće susjednoj državi i njenim građanima na ovakom lideru.
vreća zlata za mog bakira...
Pa vi ste im dali dvojno državljanstvo a oni odmah razgulili iz Bosne. Hrvatska im omogućila da se isele u stampedu !!
Orgazam u najavi,krizic pored imena Zeljka Komsica hahahaha
Pa bujrum ,predjite hrvati u hrvatsku,i covica povedite,nek vam daju hljeb u ruke
Joj građanštine u komentarima.. samo da je Hrvata što manje i da iseljavaju i samo da je komšića podmetnut svake izbore. Ee to su pravi sugrađani, komšije, antifašisti..
A dobro de mi reci sta je to tebi dao covic vise od komsica....jbo li vas vise covic pa sve se radi oko njega i njegove elite. Pa jel vide ovi hrvati da lika narod ne zanima samo vlastiti interes i nista drug, raselio ih pogasio gigant firme opljackao i sad ih jos ubjedjuje da su kao ugrozeni. Po cemu ste vi ugrozeni a srbi i bosnjaci nisu kad bi samo bili pametni da zbacimo ova tri gvneta sa vlasti i postavimo nove koji ce raditi na ekonomiji boljem zivotu a ne kao ova trojka nacionalista
Ovom ko da je bosanac ženu opsluživao. Ostala frustracija...