Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su unutrasnja pitanja BiH decko. Mijenjaj dilera opet ti je uvalio losu robu.
Milanovic unazad 2 godine nije ni znao da postoje Hrvati u BiH, a sada lafo njihov spasilac 🤣🤣 Hrvati su se istopili onoga dana kada je stari nadmudrio Tuđmana da ukine hzhb i spoji Hrvate BiH u konfederaciju sa pet puta brojnijim Bosnjacima i Tuđman je potpisao ovakav izborni zakon. Zamisli da je Milosevic bio toliko glup kao Tuđman da ukine paratvorevinu rs
Pogledajte zbir iseljenika nakon Dejtona pa do sada! HRVATA po crkvenim knjigama u BiH ima od 7 do 10%, vidjevši to, sada bandit Covic i ekipa zele da omeđe i zapisaju prazan prostor u zasebannu izbornu jedinicu, odnosno treci entitet i ko biva naseliće se to nekada. Niko vise nije doprinio migraciji Katolika iz BiH nego hdz i Covic
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Može izborni zakon kao u Hrvatskoj. Odmah ćemo ga preuzeti.
Ne mogu Sarajlijice da skontaju da Željko ne smije da turi nosa južnije od Konjica a hoće opet da ga biraju Hrvatima a onda se čude što su im oba doma u Federaciji BiH u blokadi (o državnom da i ne pričamo). Ne možete nametati Hrvatima koga vi hoćete nego koga mi izaberemo. Hrvati u BiH su jedan od tri konstitutivna - državotvorna naroda. Ako vi nećete da ispoštujete odluke tog naroda i time kršite Ustav, samo će te dobiti još 4 godine blokada i ogaditi će te BiH Hrvatima.
Nigdje u Ustavu ne piše da je on predstavnik Hrvatskog naroda nego član predsjedništva BiH IZ REDA HRVATSKOG NARODA.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Može broj dilera molim te?
Ovaj konta još uvijek da je Bosna za dijeliti. Ne konta idiot da je plan zapada da smotaju Rusiju i prvo što će biti je ukidanje RSa. Ukrajina je samo mamac na koji se Putin navukao.
Milane srbine mozes samo da ga duvas!
Destabilizacija bi nastala da hrvati izaaberu sebi po receptu Covica a onda da on radi sve na razbijanju drzave...ovako treba Covica malo umirit,reži puno, preslo mu od Dodika...
Mile, jesi poslao pismo ili email... ako si slao email, nazovi Plenkovića da provjeri i spam folder
Bosnjaci trebaju da bilo kojeg kandidata iz hrvatskog korpusa izglasati samo da covic dorat ne bude izabran..
Hrvati neka biraju Hrvatskoj a U Bosni se bira Bosanac
Bih mije niti suverena država a ovo vam nece proci ! Hrvati ce ostvariti svoja prava!
Kad procita covjek ove komentare najezi se koji nam je level inteligencije i kako razmisljamo .....pretpostaviti je da su ovo BALONJE jer ne shvataju da mi stariji imamo granice tolerancije prema komsijama i susjedima neovisno koje vjere bio ALI TO JE JOS GORE !!! OD KAKVE S O R T E SU odgojeni ovakvi IMBECILI !!! ( zanci svi koji se deklarisu ovdje i kao bosnjaci i kao hrvati i srbi)
Nema te sigurnosti ako napadača suverenu boh
Koje nama bombe bacaju vijekovima, ej svi isti ljudi i katolik i srbin i musliman....dokle više gluposti????
Klosaru jedan drži se ti svoje perec države
pa ti ni nemas državu
Da li je moguće da ove usrašše stvarno ne vide svoj fašiza i zašto im niko civiliziran neće pristati na njihov nacistički izborni zakon??? Obnevidjeli od svog usrašluka??
Ova dvojica vise ni telefonima nekomuniciraju,,sada pisu jedan dtugom,,odnos u drzavi za svaki primjer
hahahahahahahaha....pljuc. Željko Komšić 2022.