Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel sad Milanović opet naš ili još njihov?
Zavisi koju drogu uzma. Danas ovako, sutra onako
Zavisi od kojeg je dilera uzeo dr.gu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakav radikalan zaokret Milanovića, pitam se u čemu je caka?
Politika i budućnost bih se vodi u bih, mrs.
Kako je samo Milanović podvio rep, divota ga je gledati. Do skora je govorio kako Dodik nije problem u BiH nego u svakom smislu zapadnim vrijednostima pripadajući Bošnjaci.
Zahvalio je Milanoviću na inicijativi da se BiH dodijeli kandidatski status. Kako sad ovo, zar nije Dodo prorus.
Milanovic upao u bure sa sapunicom pa izgleda drugacije nego inace. Medjutim to je samo prividno i privremeno. Ne dozvolite da vas zavara. Ova dva drumska razbojnika su samo razradili taktiku za nove okolnosti nastale nakon ruske agresije na Ukrajinu.
ikonokradica i specijalac za skokove sa transportera razgovaraju o necemo sto ne kontaju. fino je Christiane Amanpour objasnila da je "sve do onoga sto je u srcu ljudi" a ovi shupci to ne kontaju
hoćel vepar ujest?
Dva govneta Ruska. Ovo su spijuni Ruski u EU sa time da je ovaj UZP ovac jos gori hinjo. Kada spomenu Milanovica u Ukrajini ljudi povracaju na ovo nebice. Gleda kako bi opet poceli novi plan cijepanja Bosne.
Kaže Milanović Dodiku.. Jeli ,sta ćemo sad ,kada smo uzeli pare od Putina? Dodik : Ja idem do kraja ,pa šta bude,nema nazad Milanović: Pamet u glavu,ja se povlačim,tražit ću zaštitu NATO za svoju glavu, a tebi Mile nije prvi put da nekog izradis..
Hebao te on a i ti njega...
Latinima nikada ne treba vjerovati! A Vepru iz Laktaša je ostalo samo sa hrokće po Banjaluci i sa kolegama sa Gazpromovog platnog spiska, Milankovicem i Chovicem. No pasaran!✊
Milanović se prosvijetlio. Čovjek došo sebi, probudio se i stao na stranu modernog društva - evropskog razmišljanja.
Mikica i Milojad opcili i nebulozili.
Ovim dešavanjima u vezi sa Rusijom je okončana svaka mogućnost stvaranja nezavisne RS i velikosrpskog sna!!! Svaki pokušaj će stvoriti vatru, dim i glad srpskog naroda
Uspio Dodik izvuci pare iz SBERBANK a sredio i Milanovicu da se i njegov dio izvuce!!!
Je li ima jos neko da ova dva supka uzima za ozbiljno? Smrde ko pokvarena jaja.