Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jestel gledali kad Zokain vrhovni komandant vojske padne sa tenka hahahah ja ne mogu prestati gledati
Milanovicu, je li ti stvarno mislis da smo djeca. Dodik i Covic su u partnerstvu vec 15 godina. A vi ste svi u partnerstvu u razbijanju Bosne vec 30 godina. Realno, vi ste u tom partnerstvu vec 150 godina.
najjace kaze tjera ih se s dodikom a covic se upravo uvukao dodiku do zeludca u NSRS
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Zoki pa de umi se malo, dodji sebi, pa Laktasenko je na tvojoj strani
Malo magle za one kratkog pamćenja, zaluđene jednom političkom opcijom ili vizijom, te za maloumne. Dogovor sa HDZ-om u BiH je napravio davno SDS (Boban- Karadžić), to se slijepo slijedi, i to sada sa SNSD-om. Razlog? Pa takozvani Hrvati iz HDZ-a su rekli, dobro, protjerali ste nas i pobili, mi vas dirati nećemo više nikada (što dr2 Čović pokazuje svakim svojim potezom, pa i ovim promašenim pojašnjenjima svoje mahnite izjave i govora).
Milanović i ostala elita koja želi da sruši Bosnu i Hercegovinu niste uspjeli u ratu pa nećete uspjeti ni sada bosanski patrioti stoje uz svoju državu nemojte to zaboraviti nikada ima nas i bit će nas sve vise da znate vodi covica kući ako ti ga je toliko zao
Brini se ti o svojoj državi a ne o tuđoj bolje bi ti bilo
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫e moj Milanče srpsko čeljade,šta ona poštena žena rodi💫💫👭👭👭👭👭👭👭💩⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡👎👎👎👎👎👎✌️✌️
najjjžnjaru predstvanik Krvatskog zivlja
Svaki put kada progovori....samo sapun u usta
Sve sto je tvoj Čovke izjavio danas u PC, nastalo je nakon što su ga međunarodni predstavnici ispreskakali u Neumu. Toliko o njegovom legitimnom predstavljanju Hrvata. Željko je za tebe Hrvat na kvadrat.
Zoki moj davno je nas Hrvate Čović prodao Dodi. Čović ne može ni prnuti bez suglasnosti i odobrenja Dode. Niko Hrvate ne guru Dodi sem Čovića koji nas je uništio svojom sebičnom i ekocentričnom politikom.
Milanovic je na istoj platnoj listi.
Nije on više za politike, samo istinu govori.
NEKA SADA HRVATSKA VRATI SRPSKU KRAJINU SRBIMA U HRVATSKOJ - i neka odgovara z genocid nad srbima i njihovom protjerivanju
killerloop1, uzdaj se ti u SAD i EU, pomogli su vam i u Srebrenici, koji ste vi debili!
Pa šta je loše sad u Dodiku? Jučer si ga Milanoviću branio. Čuj tjera se u pakt s Dodikom... Pa ako je dobar idi drage volje u partnerstvo
Milane i vi počeli kiseli kupus i rakiju još malo gusle vam ne ginu
Opet Slino nešta bali!
Dok je Covic tu zajedno sa Bakirom ..nema dogovora. To treba hapsiti i slijedi dogovor B i H. Bošnjaci iz inat prema Covicu glasaju za Komsica kako vam nije jasno.
Za koga da se glasa: Za osudjenog kriminalca koji je napljackao za 10 zivota, pustio da hrvati iz hercegovine ( I cijele BiH) bjeze jer samo ako radis za HDZ mozes prezivjeti ili Komsica koji se borio za ovu zemlju i jedini politicar bez miliona eura , vila, haciendi...