Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta da ti kazem osim da mi po ustavu imamo izborni zakon i necemo ga promijeniti po vasim principima
Govoriti da legalno demokratski izabrani predsjednik je ‘neligitiman’ je udar na ustavnopravni poredak države
Rošavi kokainski sizofrenik....dobice Ljiljana jos jedan mandat 2022-2026 a onda opet nekoga novog ko voli drzavu BIH 2026-2030 i tako do Sudnjeg Dana....ćeraćemo se do kraja ...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hrvatski Trump. Čovjek glup ko racku.
Govoriti da legalno demokratski izabrani predsjednik je ‘neligitiman’ je udar na ustavnopravni poredak države
Konan kifla je potpisao…. Hehe moje dzematlije? Sta reci? Treca paradu takodjer hehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dajte čovjeku da povuče jednu dvije
Dok je SDA, biće i Be i Ha. Kad na njeno mjesto zasjednu "Naše stranke", dvojke, trojke, ovi nastavnici tjelesnog ima da ih pojedu za ručak. Sve ostalo je propaganda. Svi smo se smijali Fadilu dok je stavljao masku a onda ga gledali kako pokazuje da nema prstiju, da ih je u ratu izgubio, za našu slobodu, fuj kakav smo narod. Sve bi pokazili.
Ko je srusio Posavinu i dijelio Bosnu a glumio prijatelja?
U trendingu broj jedan Milanović, broj dva Dodik.
U Sarajevo na katedrali nema ni slova o tzv BH hrvatima, tamo samo piše Bošnjaci katolici.
Ono o čemu se pregovara mora biti srušeno po svaku cijenu!Ako ne bude srušeno od strane SDA,onda ćemo srušiti tu istu SDA jednom i zauvijek.Isti slučaj je i kad su druge stranke u pitanju, dakle platiti ćemo koliko košta domovina,a jedna stranka je ništa,sića,kusur od kusura!
Milanovicu mozes Komsicu sada slobodno kao frajer popusit.
ako dva naroda žive zajedno i jedan se osjeća ugrožen od drugog naroda (upravo narod od naroda) onda se ta dva naroda trebaju razdvojiti jer nemaju zajedničku budućnost. bilo koje specijalne administrativne mjere kojim se neki naroda favorizuje a drugi nihilizira samo mogu pogoršati stanje i ubrzati razdvajanje. pod hrvatskom decenijskom indoktrinacijom, bosanski hrvati su iskočili iz bosanskog kulturološkog miljea a stupili u ekskluzivno hrvatski prostor i tu povratka nema.
koja budala ovaj narkoman
Daj više popusti s pričom o izbornom zakonu u NAŠOJ, za tebe susjednoj zemlji. Kada ti dozvoliš, Slovencima ili Srbijancima da kreiraju neki od zakona u tvojoj zemlji, onda se javi. Ovako, odmakni se od nas jer ti imaš i te kakvih problema u svojoj zemlji. Padaju ti bombe po Zagrebu, to ne rješavaš, a hoćeš da se petljaš u MOJOJ zemlji. ZABORAVI!
Koji lik,ne branim niti jednu stranu,politicari mogu i normalnog covjeka raspametiti slusam Bakirovu izjavu i onda Covicevu i k9ntam ko koga hebe,ko laze,i onda se ukljuci ovaj neadetertalac koji slusa samo jednu stranu,i po meni dod se ovaj lazni hrvat ne skine sa trona nema napretka u odnosima Hrvata i Bosnjaka
misliš na Fahru Smradončića koji Vam je bio spreman udovoljiti svemu samo da dobije dio kolača?
SDA može štediti na marketing, kad te Milanovic kritizuje, odma dobiješ popularnost.
Kod njega padne dron sa eksplozivom 400 m od studentskog doma, a on priča o izbornom zakonu druge države... Adio pameti, i njegove i onih koji mu daju podršku. Čovjek ima mentalno bezobrazni poremećaj...
Uvijek je se moglo razgovarati sa Srbima o podjeli Bosne, ali se samo moglo razgovarati, ima frišak primjer iz Karađorđeva i znaš gdje takvi završavaju, a i k tomu još, da prostiš, Bosna ti je moj Zoka prkosna od sna. Bosna je bila. Bosna će biti. Bosna bosanska sva!