Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valja do izbora zivjet nacionalizam
kao osporava se legitimetet međunarodno priznate Republike Bosne i Hercegovine legalno i većinski podržane od strane građana i institucija ali je (kao) neosporna nekakva izmišljena "republika srpskog naroda Bosne i Hercegovine" koja nit je imala legalan referendum o osnivanju, niti međunarodnog priznanja niti zakonske osnove postojanja prema ustavima SFRBiH i SFRJ.
Ebem ti pokoljenje sudi se zlocincima ebo ti artukovic sve po kuci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
klixe aj malo pljuj po svojima ako imaš muda, šta je sa vašim zločincima koji su palili gazili po Bugojnu i ostalim gradovima a odlikovani su i na slobodi još
U Bugojnu je Selmo glavni za to, nemere mu niko ništa.
Niko ništa o Križancevom selu nije ni istraga pokrenuta bar ne za koju sam ja cuo
interesantni su ovi hrvati srpskih imena..
e moj bosnjo, to se ubije cim dođe pod cizmu
jazavac pred sudom.
Zbog velikog broja negativnih ocijena na moje komentare, samo ću napisati ??? ??? ???
Neka majorizirani bar malo uzivaju u onoj drzavi koja ih je uhebala u bosni i hercegovini
zorangutan ebo mater svo-oju
Nista cudno pa i sam se hvalio da voli ustase.
E moj Milanoviću,tacno me stid da pripadamo istom "plemenu"
To je taj sapun i parfem
@goo656, bas si inventivan i umiješ do skočiti, na jedan sirov, seljački način. Nije ni čudo što vas posipaju sodom bikarbonom kad vas kopaju, da vas zemlja lakše svari.
S kim si takav si. Jednom fašisti uvijek fašisti. Kazu da tamo ima i antifašista haj da vidimo ako ih bude oglasiti ce se.
Pakas kakvog svijet odavno nije vidio
Ako neko misli da je to odlikovanje slucajno grdno se vara.Ovaj Milanovic kad je treo na vlast doci bio kao i Dodik veliki socijl-demokrata ,kad zasjeo u fotelju poceo se bavit prepoznatljivim nacionalizmom.Kopira Dodika.Nazalost sto to uvijek upali kod zaglupljenih osoba i zbog njih ostaje stanje kakvo jeste
Hoce li i nastavnica matematike sto je dala peticu na kraju dobiti sta? Lik svakodnevno vrijedja prije svega gradjane Hrvatske, a onda obilato i drzavu BiH i njene institucije. A ovdje i svog "prijatelja" Dodika jer Matuzovic je optuzen za zlocina nad Srbima. A zastitnik svih Srba u RS je iskljucivo Dodik.
Optuženika ili osuđenika?
na pitanje novinara dali je RS nastala na Genocidu predsjednik Hrvatske odogovara i Amerika je nastala i Francuska je nastala ......ne pominjuci Hrvatsku koja je nastala na Zlocinu !?
Kojem zločinu?