Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novogodišnja šamarčina secesionističkoj hajdučiji u državi Bosni i Hercegovini!
@BPC44 kojih to srba?
Svaka cast predsjednice !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma bravo ❤️❤️❤️❤️
ipak je Crna gora naro sila
Svaka cast predsjednice !
BRAVO LJUDINO, bez puno priče, bez nekakvog opravdavanja i dodvoravanja. JOŠ JEDNOM BRAVO ZA STAV !
BRAVO MOMAK!
Respect, dobro dosao u BiH dragi predsjednice
Svako dobro Crnoj Gori
Inat politika je ogledalo nase evolucije. A tako bi nam moglo biti dobro . Sve te razlike BiH I CG , a svi svoju na svom. E Jesmo magarci u pm
Spade srpski svet na Srbiju i fukaru oko Prnjavora.
Crnogorac sa mudima 👍🏻
zna ovaj da je miletu odzvonilo
Sad ce skupit svu olos da slave 9 januar genocidne tvorevine .. hvala crnogorci😀sto necete da budete dio toga krda u Bosni i Hercegovini
Kako su ga pljuvali a covjek ispade takav gospodin da to extra!
Crnogorci su zaista pametan narod. Kad se razbijala Jugoslavija ostali u krnjoj Jugi jer su znali da bi ih jna unistila za 5 dana. Cekali pravu priliku i zabili noe u ledja braci Srbima. Odvojili se bez ispaljenog merka i sad im opet zavlace. Svaka vam cast Crnogorci. Pametniji ste od svih nas ostalih zajedno.
Bravo presjednice samo poglavnik Covic ide na genocidne skupove
Pametan potez... On neće doći, FBiH zadovoljna. Kaže da će ostali državnici iskazati svoje stavove, dakle pola vlade će doći, RS zadovoljna.
Hiih...
Ako odrzi proslavu Kajganic ga mora uhapsiti. U protivnom bice kriv zbog ne cinjenja a tu ga ne moze stititi imunitet!!!