Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste isti. Nisi nista bolji od Dodika, samo nemas vlast da to pokazes. U RS-u nema zdrave stranke. Sve su ultranacionalisti.
a eto kod vas Bošnjaka nisu svi isti..svi bi da otmete imovinu Rep. Srpske, naravno, sami ne možete pa zovete strance u pomoć..al džaba vam sve..
Svi ste vi isti. Ko vam vjerovao, Bog ga ubio
vukan je ok
Vukan je veći fašista od svih na političkoj sceni RS. On to i ne krije. Potpuno je vjeran mitologiji Dobrice Ćosića, kao i imperativu laganja kao srži srpske politike. Kad hoće da ocrni svoje protivnike on im imputira da su "lažni rusofili" i da su "Putinu zabili nož u leđa". Njegov provincijski šarm je mnoge zavarao.
U ''naprednom'' delu sveta, ali duže već i u onom ''nenaprednom'' normalnim ljudima je jasno da 1 narod ne može biti loš, drugi dobar. Nisu jasni likovi koji to dan-danas ne razumeju i pokušavaju sebe i druge uveriti u to. Razumem mržnju, ali toliko da pomuti zdrav razum, to valjda samo viša psihologija razume. Gubite poštovanje, niko vas ne smatra vrednim takve. Delujete jadno i zatucano jer praznite frustracije grozotama, to govori samo o vama, a ne o čitavom jednom narodu.
Naravno, u skladu sa gore navedenim, ovo nije namenjeno nekom narodu, već pojedincima koji će svakako biti prepoznati od drugih, a i od samih sebe.
Nazalost ali ljudi koji zive u RS nemoju politicku alternativu....Dodik,Trivic,Stanivukovic ista govna...nema razlike...
Kaze iz sdsa, voli radovana
Neka nama Dodika,100 puta bolji za Bošnjake nego ovi
Fekalije kako god upakuješ ona smrdi. Bilo to sds celofan ili snsd
mile im pokrade izbore i onda cvrkuću poslije,to su trebali spriječiti na vrijeme i ne bi bilo sad problema
jedan je za stolom a drugi pod stolom. ali trebamo znati da nam isto misle.
Pa zar ne stanete svi uz njega kad vas pozove mamicu vam manipulatorsku lažljivu??! Svi isti ljigavci
Imas privatno i drzavno vlasnistvo, treceg nemas. Nije problem kada politicari iz RS gazduju RTV domom kojeg su gadjali cijeli rat, parlamentom ispred kojeg ne daju nikakvu manifestaciju, postavljanje spomenika bosanskom Kralju, ali za bilo sta u RS 100% su samo oni suvereni i ne traze nikakva odobrenja. za koncert na Trgu BiH u Sa, i RS se pita (naravno, uz inat ne dozvoljavaju), ali u BL samo se oni pitaju.
SDS bi zacementirao stanje finom pričom i vukao lagano na srpsku stranu, Zapad bi bio još bolji sa Srbima.
Ajde ti jarane dobi koji glas pa onda pricaj...glasanje ti pokaze ko je je za tebe al niste se Bad proslavili poslije Karadzic haha...sds..sramota stpska u ratu a jos veca u miru...
Civilzujte se vec jednom, ili cete nestati, postujte Europske vrijednost I principe koji cuvaju mir u Europi vec 77 godina da je DRZAVA=NACIJA, postujte Suverenitet, vrhovnog Zakonodavca-Suverena I njegove institucije, manite se hajducije.
Gdje on stade, ja produžih….. Nevjerovatno kako ga svi kopiraju i svi kad ddrccayu zamišljaju da su MD!😱
Srbi teze ka velikoj srbije A srpske zemlje sve manje ima
Stacje on drugaciji od dodika