Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozite vise evo dva dana govorite da cete pomoci. Mjesec da se pripremite za pomaganje a godina do pomoci.
Sto sad ne napises "kako posijaste tako cete znjeti" za ljude u jablanici ko sto si prije 5 dana na clanku o uraganu mtj ?!
Kaze ovaj u komentaru sto ne prenose da dolaze spasioci iz rs, srbije, hrv itd.. Pa novinarima odgovara raspirivanke mrznje. Neki tamo policajac u Berlinu oteo nekom djecaku palestinsku zastavu ( ne podrzavam to da se razumijemo ) nasi mediji su poletili da to prvi objave jer znaju da ce se prosipat najgori i najveci moguci nacionalizam i mrznja a ta vijest inace nema ni 0.00001 posto veze sa nama.
U potpunosti se slazem sa vama. Poenta mog komentara jeste da je ovo neodgovorno novinarstvo.
Kad bi svi ljudi razmišljali kao vi mržnje ne bi ni bilo ali ni ovih političara kojima mržnja odgovara.
Sto ne prenosite da spasioci iz RSa Srbije i Hrvatske dolaze Samo sto znate po ovom portalu pisati je mrznja
Sad htio da napisem.
Spasioc iz RSa umalo zivot izgubio spasavajuci zenu iz vode. O tome se ne prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)