Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno, šta ste drugo očekivali. Svoju sudbinu sami krojimo, nećemo valjda slušati belosvetske fukare.
E baš ,me interesuje šta će one PIC_e reći na ovo njegovo ponašanje. Hoće li reagovati kao na apelaciju od strane SDA ili će ostati prave PIC_e.
Nešto nam Inzko nije zabrinut zbog ovakvih izjava! Nema ni oštre osude! Bogme je osudio najavu promjene naziva Genocidnog Entiteta, i to ekspresno! Na ovo šuti! Ili ovog Dodika zaista ne uzima za ozbiljno (u šta sumnjam) ili je fakat na strani Genocidnog Entiteta, ali se ovamo prodaje da je protiv njih! Ili je prešao na islam, pa petkom ne radi! Sve je moguće!
Haha gledaj pacenika iz redakcije,stavili ga sa BiH zastavom,dzaba vam sve ostacete u tom vasem rezrvatu(cumezu) sami tj sa onim sto vam stvarno pripada a ne da se busate u nesto sto nije vase nikada bilo.9 januar ce secslaviti i dalje popisam vam se na vas ustavni sud.
Nikakv problem nije da se ima dan al datum da bude svima prihvatljiv
tako je Predsjednici ..proglasi ratno stanje i napad na EU i Nato .. da nas okupiraju .. prije bi usli u EU nego sa ovim debilima
Ovakava histerija je bila i za vrijeme Kasapina, Jadovana,Raskovica i inih genocidasa i opet traze guzici cepa !
Zašto više Protektor ne kazni ovog Seljačinu dodijo je i bogu i narodu.
Ovi iz ustavnog suda su glupi ko ka.ine! Ko može Srbima zabraniti da slave dan koji oni hoće. Nego to je samo drukanje Bošnjaka! Nesposobni ustavni sud treba raspustiti, dobro Dodik kaže!
samo ti sannaj da mozes sta hoces, eto za pocetak nemoj stat na crveno, opljackaj nekoga u po bijela dana, ne placajj komunalije, divljaj na ulici da vidimi sta ce ti se desiti kretenu retardirani!
O Genocidnoj i genocidašima je suvišno pisati.Sav svijet to zna.Treba ih stalno podsjećati na to,pošto su kratke pameti.Otimajte se vi genocidaši u svojoj genocidnoj koliko hoćete.Vama je kraj.THE ENDE.
@BrojJedan1 Zabole nas šta vi kažete i pišete. Vašu FBIH nećemo, džaba vam je (doduše moraćete se sa Hrvatima raskusurati, nama ostaje da gledamo). R Srpsku ćemo životima braniti.
9. Januar će svakako ostati dan Laktaškog krmetnjaka. Historija se ne može izbrisati, ali bijela kuga i emigracija briše sve. Uz to se Krmetnjak sili a nema niti jedne jedine vojničke čizme, dok Travnik i Igman štancaju duge cijevi, atriljeriju, lansere, projektile i metke ko nikad dosad. Ne piše vam se dobro đikavijani.
Ako tako nastavis Laktaski vepru mogao bi i ti od istih biti uklonjen kao i taj 9. januar.Ne zaboravi da nije nicija gorela do zore.
Gdje je sad Visoki predstavnik...što se ne javlja, jer se ne poštuju državni zakoni...
Izdat nalaog za hapsenje vec odavno se ogrijesio o zakon B i H
Ma Milojko bre , ...kak ne, ...nego da ostaje praznik...Pa nisi valjda lud , pa da primenjuješ eu nstandarde , pa da sudske odluke poštuješ ..Jel tako bre...? PS ; dakle , gosp. Han nije napustio nacional-apardhejski teritorij( još je u Srbiji) , a ti koliko jučer ( a Boga mi i ostali šumnjaci) zaklinjaste se u Europu , a več danas " neka mu ga vuci..." ili što reče kamionđija " napravićete još stariji ...." Demokratski nema šta...
Doći će vrijeme da ćemo čuvati leđa jedni drugima. Tri zaraćena plemena:Šošoni, Apači i Sijuxi nalaze se pred najezdom hordi iz Azije i Afrike a vi se nastavite svađati oko datuma. Pa koga više boli k.... Mozgovi isprani i osušeni u centrifugi 😂