Komentari (344)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si se i ti oglasio ja se zabrino da ti se nije sta dogodilo
Pa srbi imaju 180 km penzije nece ni izbjeglice svugdje...
@brzojeb u SUPAi rade krimosi veci od Ovog, Nazalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izbjeglički centri, krkane, izbjeglički centri!!! Humani centri, prepoznati u cijelom naprednom svijetu. Nikakvi sabirni centri, to je vaš pečat! Genocidni pečat! Sabirni centar-silovanje-premlaćivanje-streljanje-masovna grobnica, primarna, sekundarna=republika srpska!!!!
Kratko i jasno-medjunarodna zajednica odavno vec zna s kim ima posla,ovaj stav samo ide u prilog tome, nek se zna s kakvim medjedima dijelimo drzavu...
nek si se ti oglasio, crko bi da nisi ebo te grob glupi!!!!!
Jadan je onaj koji od tebe pomoc ocekuje
pametan covjek Bgm
A kakav si ti seljacina koji je imao ludu srecu da udje u politiku i da odlucuje o necijoj sudbini.Bojis li se Boga Milorade ili mislis da si ti iznad njega.Bices jednog dana pitan za sve sto si uradio i radis a neces sa sobom ponijeti ama bas nista a ostace tvoji zlocini.
Mile ja mislim da je svak protiv izbj i migranata njemci najviše ali ako tebi EU naredi ti ces i zastavu Eu nosati zato sto si nula
🐷🐽🐖💩🐗
Treba ovog krmka uhapsiti vrsi udar na drzavu vec godinama ... SIPA sta cekas ??
Ohh jadu pa ti si ziv hahaha.. jedva docekao da se jado oglasi Pao si quvcu za usi
Al pazi ovo...necu dusu da grijesim dusu ali sav fin narod je profiltriran kroz silne drzave kroz koje su prolazili...svi pokupe najfinije porodice, sa djecom, majke, stare ljude...i sto ne moze proslijedi dalje...eto kroz koliko su drzava prosli...nama je dosao....da se ne izrazavam!
Cuj niza reakcija...interesuje me kakve su to reakcije stigle iz Sarajeva. De malo elaboriraj pasa. Elem DA!
Primices ti i to sa smjeskom
Pa izbjeglice i hoce da idu dalje prema zapadnoj Evropi a u BiH ce ostati samo ako moraju. Ni Federacija ne zeli izbjeglice pa ih je ipak dobila. Nece ih vjece ministara poslati u RS, nego ce oni doci sami, pa kad vam ih Hrvati vrate sa granice i kad vam pocnu spavati po parkovima onda ce te samo pitati vjece ministara za pomoc oko zbrinjavanja istih.
sta drugo ocekivati od neonaciste. koristi sirotu za politicke poene. dabogda mi se u famili dogodilo kad selio traktorom za srbiju.
Šalom balije, šta je, ne možete u R Srpskoj vršljati kako bi htjeli pa bi gurnuli izbjeglice da to za vas rade
bosanski turci mogu samo u svom rezervatu pravit kampove