Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile popusio si makni se sa scene.
@Jasmin90 Haha jasta je,nikad ga narod vise mrzio nije!
@StaMeBolanMorissss Znaci sve mogu razumiti,ali sta je vitalno u posjeti?Objasni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad čovjek tone,i u slamci traži spas...
@poglavica pa posle zamjeranja sa USA svi uglavnom završe ili karijeru ili u jarku. Nadam se da će napraviti dobar izbor.
Nacionalni, negativni vitalni interes svih naroda i manjina u BiH je tvoje i Čovićevo postojanje uopšte. Nebih da zaboravim Bakira i Fahru!
„otac srpske nacije“, napisao je sljedeće: -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
Dodik povukao vitalni interes ali za k....c,hahaha,isto kao i Konakovic i Danijela Kristic.Citajte sta im je odgovorio Ustavni sud.
sta je vitalno za rs u obalnoj strazi Dragane Dodik?!
Gotov je. Hvatanje za poslednju slamku spasa. Dok se on hvata za VI, raja se hvata za RacKu
Molim Klix bar za vikend da ne pise nista vezano za ovog glavonju jel moze?
Nesto si mi zabrinut junace ahahaha
Sto li tolike sjednice? Dovoljno je jednom reci - good bye BiH. Medijski i entitetski baja treba stajati iza svojih rijeci. Mi cekamo provedbu njegovog performansa pred mikrofonom. Nas moze pokusati unazaditi pred mikrofonom, - a Srbima u BiH unazadjuje zivot. "Njegova stranka" ima preca posla. Treba ga izbaciti iz stranke, za dobro svih gradjana u BiH.
Napraviš krizu i povučeš vitalni ußrani interes. K'o da igraš šaha sam sa sobom.
Joj Dode ko da je stigo sa kemoterapije
Nebi ti meni izlatio iz te skuoštine. Dok jednu završiš odmah bi te zvao u Sarajevo po drugu domaću zadaću jer pališ lako pa te treba dobro izebati...
Povuko je Baketa za fesliju...
E dusa draga, sto si povlacio momcino sto nisi istrajao pa pokazao da si baja nad bajama, ovako si ostao samo rada baja..
Pa dragi Srbi jeste vi normalni, jel vidite sta vam ovaj radi, satra vas, na najnize siromastvo vas je doveo i fata vas na srbstvo, mislim nije ni u Federaciji bolje, isto ovo vazi i za ove idiote s ove strane, ali zar nije vrijeme da se jednom kaze stop ovom ludilu, svijet nam je vec predaleko pobjegao! Nacionalizam je za povodljive i neuke i zato i mogu s vama sta hoce.
Jel se to Mile izgubio ko abdest :)