Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo Isak i Milorad Dodik su sramota BiH. U isto vrijeme su i slika naseg drustva. Svaki narod zasluzuje vlast kakvu ima!
Mile, dje si lopove, a koliko je tvoj deda pobio Jevreja u judenfrei Serbiji koju je i Hitler odlikovao?
Hitler nije odlikovao NDH za istrijebljenje Jevreja, ali jeste odlikovao Srbiju, Srbija je bila prva drzava u Europi cija cjelokupna zidovska populacija je istrijebljena jos 1942 godine. A istrijebljenja su zapoceta jos prije rata. Organizovane su izlozbe u Beogradu prije rata, kao antimasonska izlozba u Beogradu, na Sajmistu, kasnije logoru za egzekucije Jevreja judenfrei Srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oooooooo dodo.... Potezu se teske rijeci..
Mile ne LOPOV, ne traktorista, nego Mile "antifasista", borac za prava Jevreja ciji je narod istrijebio sve Jevreje Judenfrei Serbije! Srbi "nisu" istrijebili Jevreje po Banjici, Sajmistu, Topovskim supama, nego spasavali saveznicke pilote? Mile, dje si lopove, a koliko je tvoj deda pobio Jevreja?
Znate ko je upravljao Banjicom, Sajmiste, Topovskim Supama, Nisom i drugim stratistima za Jevreje? Srbi. Znate ko je skupljao Jevreje za istrijebljenje? Srbi. Znate ko je prije rata organizovao antimasonsku izlozbu u Beogradu? Srbi. Znate li koga je Hitler odlikovao za istrijebljenje Zidova? NDH? Ne, Srbiju.
Prebit ce te Ramo , nemoj se zajebavat
Rijaliti pro level c c c c c, ja politicara visokog drustva BiH.
Da Bog da nas ne bilo kada dodik i oni koji ga slijede i podržavaju i nakon svij zločina i genocida hodaju pored nas.... Koje smo mi đubre od naroda... Tačno nas i treba pobiti....
dje si lopove..... dje si panju....
To Mile nek si reko ovom hamasovcu
Hahahaha đe si lopove haha lopove, djeca su ogledalo istine nmgu šutit i da im se zabrani.
Dodik isti teledirigovana halapaca. zmaj od sipova je za njega alen delon
Djesi lopove
Isak --- debil .. reality zvijezda vise u medijima od glumaca muzicara ... u kalvoj mi drzavi zivimo majko moja ... bolja je palestina njih tlace jedni nas sve troje
Dodik je apsolutno u pravu . Svi Srbi u jednu drzavu Srbiju, svi Bosanci u jednu drzavu BiH , svi crnogorci u jednu drzavu Crnu Goru . Ako mu se nesvida BiH pa Srbija nije daleko .
Ministar koji posjeduje mirovinu od 18 miliona maraka hoce da odslobadja gazu,imas sinove pa ih šalji tamo
Mamu ti četničku, siso raspala.
Idi u Srbiju pa živi jedinstveno
do kada cemo trpiti ove spodobe i njihove promotivne govore.
Dobro je rekao. Svi Srbi u Srbiju, u svoju drzavu. U drugim drzavama, Crnoj Gori, Kosovu u Bosni i Hercegovini nemaju sta traziti.