Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael priznao Kosovo. DOdik na palati pravde istakao zastavu Izraela.
Ovo suđenje je samo farsa i predstava za naivne Bošnjake. Svi znamo u čijim rukama su tužilaštvo i sud.
6 mjeseci do 5 godina je kazna… Valja onom Isaku u kpd Zenica kakogod
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je srece u BiH narod da lijepo zivi, normalno od svoga rada, bez pritisaka i bez patnje prezivljaanja od plate do plate ovo nikoga ne bi zanimalo, proslo bi apsolutno neprimijetno, ne bi niko reagovao ni na presudu kakva god da bude. Ali u stanju u kojem BiH trenutno se nalazi, narod u kakvom stanju je danas ovo je tema koju su im nametnule politike i jad, ocaj i veliki pritisci.
Za to su kriva druga dva naroda koja teže svim siilama da unište i nanesu štetu svojoj državi jer više vole komšijama. E sad joj o ja jbm mater i državi i svemu sad i ja težim raspadu i dolasku komšije Turaka kad ćemo razvaljivati da vidite da i mi možemo.
I šta sad i da imaš platu 5 hiljada,znači svako bi mogao protiv Ustava ? Ili genocid negirati itd. sve bi to velike plate pokrile ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zatvorite govno
malo na hladzenje glave
Dolazi se u mercedesu, a jos mu narod vozi zastave i yuge
Joj svite... Passat R line, Novi A4, Arteon R, i onda Dodik u S klasi staroj 15 godina. Što je najjače, nekih 400.000 KM trenutne tržišne vrijednosti samo u pratnji. Majko mila...
puuuut puuuutuuujeeeeee ... lol*
Po komentarima se vidi koliko je sljama medju sva tri naroda,a takav sljam odlicno zna da nikad nista nije i nece ostvariti u zivotu pa svoje komplekse lijece kroz nacionalizam,cak ni taj nacionalizam nije iskren nego im dodje kao sredstvo za lijecenje kompleksa.
u svakodnevnim izjavama ovog laktaškog vepra i njegovih veprića ima elemenata za prekršajni nalog ili za krivičnu prijavu, primitivis idiotis svakodnevno raspiruje mržnju, vrijeđa, prijeti, izmišlja i laže, pljuje po državi i institucijama, krade i reketira, miješa se u sve i svašta mimo zakona tako da mu treba i na ovom suđenju prikačiti sve što je lajao a posebno negiranje genocida, osuditi ga ko onog turčina na 11 000 godina robije, i to mu je malo
Sta li ce lupiti u sudu danas, neznam sto se odazvao uopste
Zamazivanje očiju javnosti.Nista posebno od ovog.
Kako ce korumpirani sud osuditi nekoga kad su svi isti i sud i tuzilastvo i politicari koji su i na vlasti i u opoziciji
Sve farsa,zamajavanje javnosti,dobiće uslovnu kaznu, izaći će iz suda kao pobjednik i nastaviće da radi što je i dosad radio,bez ikakvih sankcija,smijući se grohotom na sve koji su očekivali da sud uistinu radi svoj posao...nastaviće sa podrivanjem države,a mi ćemo čekati milostinju od međunarodne zajednice...e moja Bosno,i Hercegovino.
dodje Dodik na sud koji ne priznaje,a Gorica na utakmicu BiH vuce rodna gruda Bosanska😂
Milorad Dodik stigao u Sud Bosne i Hercegovine??? Koga briga. Njegov problem.
Fina kolona vozila bar par miliona maraka vrijede koliko je ono penzija u BiH ?
Znači pojavio se mis , a toliko nepostuje sud. Pravim junak srbin