Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ko gura Srbe u rat,dva bošnjačka pravoslavca i jedna lezbejka,aferim Srbi!
Poslije jucerasnjih izjava da ne priznaje genocid u Srebrenici i da ce ponijeti ratnu uniformu u Sarajevo ga treba IGNORISATI i prekinuti sve kontakte s njim.
Nadam se da ce trojka bit dovoljno mudra da ne udje u pregovore s Dodikom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poslije jucerasnjih izjava da ne priznaje genocid u Srebrenici i da ce ponijeti ratnu uniformu u Sarajevo ga treba IGNORISATI i prekinuti sve kontakte s njim.
@gooUser1711977508 _____ Vasa IP-Adresa je upravo proslijedjena.
Zar su šverceri cigaretama nosili neke uniforme? 🤔
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa de nek te vucko pripitomi i malo dresira i nek te drzi ko putin onu svoju dzukelu
hahahaha on jedino moze povecati ulog na parove u kladionici
30 godina lazi i ubijedivanja da su srbi pobijednici!?
Sa veprom se ne moze i ne mora racunati. Njegov je jedini cilj da nema Bosne i Hercegovine. Rijecima i djelima to je potvrdio hiljadama puta. Vjerovati u nesto drugo znaci biti budala.
Znamo kako je rat stao, molio je Milošević da se zaustavi armija BiH i HV ujedinjene nacije...zatim što prije potpisali mirovnu ugovor jer su namirisali kraj! Sad bi ovaj debil opet uniformu,hehe koji debil
Nazalost je nas narod nepismen i lozi se na ove izjave. Oni kojima je ova dosadila su odavno preko grane, a mi ostali ne citamo vijesti i uzivamo u lijepoj prirodi.
Neka mu sašiju maskirnu jaknu s velikim džepovima, da može opet šteke cigara gurati u njih.
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić otac srpske nacije.
evo me laćam se za... znaš već
Laprdaju
Nema nikakvih pregovora, zna se st zapad ocekuje od nas ako dodik to koci samo upret prstom u njega. Dosta je vise !!!
I djeca iz VRTIĆA znaju da je MILE LOPOV !!! Samo to TUŽILAŠTVO NE ZNA !!!
Koliko moraš biti DUDUK da mrziš svoju zemlju gdje si odrasto čiji pasos nosas od koje placu primaš i naroda od kojeg si pokrao milione . Takvi ljudi ne zaslužuju niti pazne niti života oni trebaju na robiju
Tu je to. Još ga tu i tamo poneko zarezuje.
Nista Dodik bez Covketa ne radi