Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dpbro je iko normalan s obzirom.u kakvoj drzavi zivimo
Dodik ce na kraju priznati i Kosovo, ukinuti RS, vratiti ljiljane kao zastavu republike BiH i himnu Jedna si jedina.
Ne u kakvoj drzavi vec sa kakvim narodom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Golden fucking news jebotee...
Misliš Mile golden shower dobio od Herrn Schmidta
Ma kad su pare i banke u pitanju ne morate ga ni zvati, sam ce doci
centralna banka je okupacija BiH od stranih sila obavezno skinuti KM sa eura
Gdje su pare,tu je i Mile
Milojkooooo, ohojjjjj...! Stvarno si pravi ba-ja , jer si izdržao cca. 13 dana i 9 sati u svom naumu bojkota BiH .Prijetnje da ćeš biti expresno smjenjen ako se ne pojaviš u Predsjedništvu i ne glasaš , bile su sasvim dovoljne...Reci ti nama:ko će platiti silna vanredna zasjedanja skupštine šume , a od kojih nije bilo ništa? Na kraju , hoćeš li odgovarati što ne provodiš odluke najvećeg političkog tijela..(šume)..?
Hahhahaahhahahaa
HAHA... pravi je predstavnik srpskog naroda... kakav narod takav im i predstavnik
i sad to neka vijest..... MRŠ NA POS'O!!!!
Hoće on oko para
Iste vijesti i isti komentari već 10 godina
Razocarao si Gicko!
Pa što ne bi?
Neka je glasao, bolje da se sve polako vrati u normalu nego da uvijek bude napeto i da sve propada, mora se zajedno jbg to nam je sudbina, znam da se nevolimo ali barem da ekonomski pocnemo zivjeti bolje, jebes vise nacinalizam, bitno je raditi zaraditi pruziti svojoj dijeci bolje sutra od praznih nacio prica samo krimi politicari imaju korist
ljiljan nas
S.M.R.A.D.!!!
Bez svega mozete, ali bez para tesko. Ko vas ne zna...