Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sakupljac IKONA
@lepotan @ a Mile reče da ne priznaje Sud i "političko Sarajevo" ... brine njega zatvor posle silaska s vlasti ili bježanija.
dakle, lagana pušnja miloradovog k~rca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
De ga usput priupitajte i otkud mu ono Ronhill u imenu
Inamini dodika u Sarahevu po nadzornim odborima i opstinskim vijecima puno...policija se pravi luda...
@Jebchizdijaspore20 Pa nije radio u kanalu i pod zemljom radio da neki kaze da se osilio sada, nego se obogatio u ratu svercom i to nije izrugivanje, već poznata stvar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trla baba lan da joj prodze dan pa tako i njegovo saslusanje
onaj osjecaj kad ti "predsednika" drzave vode na saslusanje pred Vrhovnim sudom zbog ukradene relikvije i politickog skandala... a tamo neki ministri i Vlade u zapadnim zemljama daju ostavke zbog djecijeg doplatka, neplacanja karte u gradskom saobracaju, prelaska ceste na crveno svjetlo... eh ta satanisticka Evropa i moral... "ne moze nam niko nistaaa, stronger smo od sudbineee..."
tadicka a se boji vise nego djavola, garant su mu se pola sata izvinjavali sto su ga pozvali
Žiku mečke i inverzije Tite
Šta hoće više ta tzv. Ukrajina? Nek ne se*re.
Predstava za fukaru Gordane Tadić.
Evo, kad covjek vidi ove slike,ne moze a da se ne zapita, po cemu je ova bagra zasluzila da se vozi u ovakvim autima.Kazu da su im se i dede vozile u mercedesima od po 200 hiljada.Da su privatna vozila pa hajde,mada su i jedna i druga zarađena preko nasih leđa.
vidi hadzije sa meckom na sud, pisaj po narodu
hapssiiiiii kakvo saslušanje
Nek se on voza u mercedesu, drzavnom!
dakle, lagana pušnja miloradovog k~rca.
Želimo zakon da svi uposlenici imaju službena vozila
Sad eto ko fol.Stvarno koje podcjenjivanje ljudskog uma od strane vlasti.
Fake news, on je glavno baja ba gdje ce on ppstivato zakon BIH hahahhaha
Isporucite ga ukraini nek mu tamo sude