Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Spomenimo i da je Valterportal pisao o bliskosti  Ajdina Brkovića i Irfana Čengića, SDP-ovog načelnika Općine Stari Grad Sarajevo. Izvori ovog medija navode da je Brković Čengića sponzorirao s ozbiljnim novcem, radi se o iznosu  oko 250.000 KM-u. Zauzvrat, navodi Valterportal, Brkoviću je obećana zemlja na Baricama za izgradnju hotelskog kompleksa." Izvor Index.hr
Noje Bošnjak, on je hrvat.... 😂🤣😂🤣😂🤣😎😂🤣😎😂🤣😎😂🤣
Jesi Bojan al si Bosnjak kako god okrenes.. 😋
Trojka radi ali previse SDA botova ima koji to sabotiraju i trojka losa ispada.
Bojan Bosnjak, zvani “bijeli hljeb u iznosu od 50000 KM”. Moras biti levat da s takvom politickom historijom pristanes biti ministar tako slozenog ministarstva. Ne opra ga niko, ja bih istupila na njegovom mjestu.