Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znate detalje šta se dešavalo a komentarišete. Eto policiji krivo sto neko hoće da se bavi poljoprivredom pa došli da ga maltretiraju. I nisu sigurno bez nekog zakonskog osnova došli tu. E sad jel taj zakonski osnov moralan to je pitanje ali za onog ko ga donio.
Kad ti drzava mirno reaguje na upotrebu sile protiv gradjana (u ovom slucaju poljoprivrednika koji se bore za domacu proizvodnju) onda se nemamo sta pitati zasto mladi odlaze iz drzave, i neka idu kad ovdje nikad nece bit dobro
Ministar Hrnjić je čovjek opasnih namjera koji guranjem nove strategije poljoprivredu gura u propast i ako je sprovede biće njen grobar. Biće ovih scena još.
umjesto da se ljudi poticu, pomazu, hrabre, jacaju u proizvodnji i poljoprivredi na zemljištu koje nije sluzilo nicemu njima se brani... samo kod nas je poljoprivredno zemljiste zapusteno. otidji u Tursku, nema livada kao kod nas. sve se sije, sadi. ali moramo mi uvoziti iz susjednih zemalja a ne jacati svoju privredu. ova zemlja jednostavno propada, sto zbog samog uredjenja sto zbog politicara koji radile protiv napretka iste
Nek su ,zaslužio je
Zašto nisi došao kada su te zvali??? Ovako, saopštenje iz kabineta!!! Sramota!!!
Zašto nisi došao kada su te zvali??? Ovako, saopštenje iz kabineta!!! Sramota!!!
Zašto nisi došao kada su te zvali??? Ovako, saopštenje iz kabineta!!! Sramota!!!