Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat..jedne osiromaši druge obogati, od nevjernika postane vjernik, nepismen postane pismen. I dr. Sifet Podžić je prešao ovaj put.
Ovaj je glasao u drzavnom parlamentu za Nikolu Poplasena(četnik za kokardom i kalošom u rukama kojeg je visoki predstavnik smijenio prije 10-15 godina) da bude clan komisije za obrazovanje. Sifet Podžić je prodana duša i retard bez premca
Klix i N1 obožavaju smrtnost i koronu
@fbUser6703000x29 N1 najvece zlo daleko
Sad ce i Komsic da bude. A covjek na Vlasicu cuga.
volim ovu koronu samo zato sto ne bira ni bogate ni siromasne, ni mocne.....
@mirrorcic Mogu li i ja iz preventivnih razloga u bolnicu da me hrane i glade m... Ovo je za krivične ozbiljne bolesnike vracaju kući a ublehaše nadgledaju.