Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayraktar fabrika se gradi u Travniku i ovo je pocetak. Informacije iz prve ruke, 3 Bayraktar letjelice stižu u Sarajevo 27. februara 2022. te je zvanicna primopredaja 1. marta na Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. OS imaju već završenu obuku sa ovim letjelicama.
nadam se da je tako...moje informacije iz vazduhoplovne akademije u istanbulu ( nasi kadeti) govore drugacije, ali i ja sam optimista .
I šta onda?
Samo nas naoruzajte i niko nam ne treba pomagati. Sami se možemo odbraniti ako bude potrebno. Tehnika, edukacija i naoružanje su ključ odbrane. Ljudstvo i moral vec imamo!
S kim bi ratovali?
E morala bas ima , ne lazi sam sebe
Makar dva drona neka nam poklone, znamo šta ćemo sa njima!
stizu bayraktar za unutrasnji vlaski separatizam,
Eeeee, ipak ovo nije 92...! Informacija da su OSBiH vježbale sa Am.spec.snagama , posjeta generala OS BiH vrhunskoj vojnoj ustanovi Turske , današnji dolazak min.odbrane Tr..i to sve u 4, 5 dana, jasno govori..: Nikakvi , Orbani , ba-je i ostale nacional-f. spodobe ovoj zemlji nikada više neće moči nauditi...Mogu joj usporiti Eu i nato put , ali nauditi..., NIKAD VIŠE...
Turci valjaju oružje po Balkanu i onda o miru pričaju ...
Stiže na Božić i primaju ga 2 muslimana. Tako se gradi zajednička država.
E baš nam je on trebao, Orban se grohotom smije...
Posjeta ministra odbrane Turske dolazi nekoliko dana nakon što je načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga Bosne i Hercegovine (OS BiH) general-pukovnik Senad Mašović. Sta je pisac hOtio reci ovom recenicom,aaaaa
ne vidim razliku između bošnjaka koji se fura na tursku i katolika i pravoslavca koji se furaju na hrvatsku ili srbiju
Kauri na aparatima.
Već dvije hefte pričaju samo o Bayraktaru. Ili će biti Bayraktar ili nešto krupnije. Kum nije dugme i red je da odriješi kesu.
Isporuka Bayraktar dronova čak nije ni potrebna. U slučaju nekog sukoba samo napade dronovima na separatiste iz Turske koordinirati .
Koliko mrznje na ovom portalu ima pa to nije normalno. Ljudi dragi, sugradjani, urazumite se vise. Nasi politicari bacaju drva na vatru jer im to odgovara tako, narod ce da nayebe na kraju kao i uvijek, jer ce opet biti izigrani. U sustini, niko nikoga ne mrzi, to dobro znamo svi. Nego cuvajmo zdrav razum, teska vremena idu, ekonomiju spasavajmo. Poslije izbora nece biti ovih prica do narednih izbora, uvijek ista prica.
Prpa kad tb52 prihaja 😁
Jel donio bayraktare u zamjenu za bh telecom