Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad krenu turkofobi, hejteri i ovi lažni Bošnjaci iz susjednih nam zemalja palamuditi o Turskoj. Komedija! 😂😂😂😂 Ovi jadnici, ne znaju da 99% Bošnjaka poštuje tu zemlju i smatra je veoma bliskom. Džaba se trudite. Ne ide vam. Nego fake Bošnjaci, vi se fino vratite na Informer, Poskok i Index. Tamo vam je kuća.
@ Gouser ...211. Nema veze. Bajraktare imaju schiptari 🤣. Gonit ce vas do Mađarske
Ah Vazda ne Bosna bila u ocima Turaka pogranicna nahija , zrtveno janje za interese svete Turske domovine. Nikad nicim nisu pokazali pistovanje prema Bosni. Hebena vjencanja izmetbegovickih raspustenica i nemoralnih nesretnica ne cine politicku podrsku nego dokaz prljavosti njihove podrske. Da su Turci sta valjali ne bi Huseina Kapetana u okove stavljali.
Iz Turske za Bosnu idu selami a investicije i pare idu u Srbiju. To je tako godinama
Bećirović, pravi predsjednik!
Bravo respekt za Denisa
Becirovic jedini koji razgovara s njim, gdje su ostali?!
Moze li par komada TB2 bayraktar ili je to samo za vasu bracu iz Srbije?
A šta bi ti radio sa Barjaktarem i da ti ga daju, tallibančiću? Nije to Golf dvojka da ga potpisuješ pod ručnom u kasabi. To je ozbiljna mašina, mora da se ide u školu, a ti sričeš i SMS kad čitaš.
Hejteru moj……Može, skupi pare, napravi ugovor, plati i dobit ćeš. Isko kao i Kosovo. A ne samo daj nam sadake, k’o nekakvi prosijaci. A koliko znam Srbija nije dobila ni jedan.
Srbima milioni i milijarde evra u šuštećem agregatnom stanju, putovanja sa ličnom kartom i Barjaktari preko reda, a Bošnjacima selami, urme i Alahimaneti.