Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte da organizujemo sergiju za ministrovog sina kad nam se baš ovako fino izvinuo
Za sta se ovaj izvinjava, sto je sinu potpisao isplatu skolarine, ili sto nije uzeo pare. Bice da je za ovo drugo. Preposteni Trojkasi jedino sto gledaju jos malo dok su u vlasti je gdje ce uzeti pare.
Postena trojka...cuda prave :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
jeli se nebosnjak Forto ovako izvinjavao kad je u kovidu babuki davao pare iz budzeta
Moras dobro iscitat tekst da skontas da je ministar iz Trojke. Da je iz SDA naslov bi bio: Ministar (SDA) potpisao odluku da se sinu ministra (SDA) dodijeli stipendija.
To je retoričko pitanje. Zeleni i Fahron su uzimali seljački i bahato, Našisti uzimaju pritajeno i uvijeno. Na kraju ispadne ista sorta, samo što Naši znaju dva padeža više od drugih.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izvnio se za ono šta se saznalo, a šta ćemo s novcem za koji se nikad neće saznati....?
Kazu kako je trojka na vlasti ovim privatnim fakultetima najbolje ide DIF
Znaci da neko nije to primijetio i objavio proslo bi. Malo je 5000 ministarske plate i sve druge moguce beneficije...pa to nije za izvinjenje to je s moralne strane minimalne ostavke. Medjutim, kod nas ministri ne znaju sta je moral
Vidi malog Gavrilovog kako ga nije stid
Mene samo zanima zašto ova djeca moraju dobiti novac za školarinu na privatnom fakultetu. Valjda državni ne mogu završiti.
kažu ma dobar je on čovjek jeste dok ne postane ministar. tada se transformiše u Bakira
Sta sad treba da njegovo dijete ne moze dobiti stipendiju. Pa ako ispunjava uslove neka se dijete skoluje.
Šta tu nije po Zakonu? Momak ispunjava uslove konkursa i treba da dobije pare.
Nelagodno mi je, al' ono baš, baš ... a i vi novinari . hm...uh
Nabiti ga nogom. Trojka nije savršena, popravit će se s vremenom ali je mila majka za SDA.
Što se izvinjava.
A je li bogati sad se izvinjavaš a da se nije otkrilo ti bi i dalje potpisivao razne donacije svome sinu aaaa hitna ostavka ali hitna nemas kome potpisati od jadnih boraca koji nemaju nista a svom sinu kabadahiji si potpisao
Klasicni Trojkas.I da ovo nisu objavili Avduka i drugi mediji koji nisu pod kontrolom Trojke,ovo bi uredno proslo kao sto prolaze mnogi drugi lopovluci Trojkasa.
Fundarenje po narodu.
Ima se moze se kad Hodja ima masla narodnog onda se i njime maze. E ko je vas poznavao ni hapanje mu nece biti strano.