Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je jedna od najsiromasnijih zemalja u Evropi. To je zemlja staraca, u kojoj je prosjecna starost osobe skoro 45 godina. Preko 20% stanovnika Srbije su stariji od 65 godina. To je zemlja koja godisnje izgubi preko 80000 stanovnika. Ne mogu sami sebi pomoci, a kamoli nekom drugom. Ta zemlja ne moze biti garant nicega. Pustite sta politicari pricaju, realnost je totalno drugacija.
@KURCIC2004TE Pucajte minuse do zore! Statistika ne laze, niti mogu vase emocije utjecati na nju. A izgleda da su "komsije" preplavili klix ovih dana.
Imali su svojih 5 minuta kada su 90ih krenuli u planiran genocid i agresiju i naoružavanje genocidnih pobunjenjika tzv. VRS. Od tada je samo pad poslije početka 1995-e. Opet, nikada ne treba podcijeniti njihovu želju za ubijanjemi proljevanjem krvi i genocidne tendencije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
u kakvim borbama i gdje ti zaradi čin Sifete Podžiću...???
samo nam jednu bitku navedi u kojoj si učestovao i biće ok...
Najbolje je rijesenje za mir u europi je zid na drini pa im roknuti 20 atomaki da svi pokrepaju.. poslati i ove domace ovce na privremeni rad tamo
Srbi valjda ne vide da ih je nato okruzio davno...madjari rumuni bugari hrvati crno gorci i makedonci samo sto nisu, pa dalj grci, turci i sav zapad al krucijalno je da to ne bude i BiH ahahaha..a dodik trasirao put jer ga niko nista ne pita a rusi zijanili balkan(ma sta se pricalo)
Kad ti je narod sirotinja teska sta radis..ides u rat da pljackas i napadnes slabijeg..medjutim lako je srviji bilo prije ratovati puna skladista jna samo rokaj sad to valja sam finansirati..mogli bi u rat sedam dana i to je to
Ovo je sve finta Srpska, odvlači se paznja od Crne Gore i problema koje pravoslavna crkva pravi .
tvoja prevrtljiva stranka kao i ZeljkA DF,poslije izbora 2020 kraj politike koju ste vodili laznim obecanjima. The end.
Razlika izmedju legitimnog Jugoslavena Dragana Covica i Hrvata Zeljka Komsica je u tome sto je Komsic osudio hegemonisticke velikosrpske ciljeve, dok bi Dragan Covic bio za rezoluciju Srbije i to smatrao opravdanim da Vulin moze braniti RS kada hoce. Covic nema nista protiv te rezolucije ali se ostro protivi priznavanju nezavisnosti Kosova, dok se Hrvati uporno prodaju kao prijatelji Albanaca.
Poplasen
Za KATASTROFALNO EKONOMSKO i POLITIČKO stanje u DRŽAVI, krivi su svi MEDIJI !!! 90% njihovih TEKSTOVA odnosi se na politički FOTELJAŠKI REALITY SHOW i na privatne živote i OBLINE raznih CAJKI !!! Tako se stvara ZATUCANA i TUPAVA NACIJA, koja ne zna kako reagovati i riješiti najbanalnije ljudske potrebe za VODOM, STRUJOM, CESTAMA, GRIJANJEM, JAVNIM PREVOZOM, OBRAZOVANJEM, ZDRAVSTVENOM ZAŠTITOM....! KRUHA i IGARA GOSPODARU !!!
opet ce obicni srbi stradat zbog takve politike..covjek nezna vise da jih zali il da im se smije..
Kao što je izjavio i lider Bakir Izetbegović "koliko mi budemo jaki, toliko su manje šanse da će se nešto loše desiti". ☝💪
Ustale se Bošnje,u roku od pet minuta Vojska Srbije iznad Tuzle,Gradačca,Kalesije,a u roku od sat iznad Sarajeva.
@sinergija78 Pa bila je još 92-ge, i osim zločina i genocida nad starcima, ženama i djecom, šta su napravili !? Da ne bi onog Holbrooke-a, sad bi svi bili na Adi ciganliji !!
Evo zasto nama treba dobar PVO, protivoklopni sistemi, artiljerija, jurisni helikopteri... Sa ovakvim komsijama moras ispod jastuka pistolj da drzis.
"glavni remetilački faktor i glavni problem na Zapadnom Balkanu" - kazes narodu koji je dao milione zrtava ne bi li odavde proterao turske, austrijske i nacisticke okupatore i napravio zajednicku drzavu gde vas je bratski primio. Da nije bilo Srba, sad bi ovo bio balkanski kurdistan.
@digi.tal Bratski primio? Marš u 3pm...
Uvijek možeš naći Srbina tipa Komšića kao što se našlo Hrvatima i kazati kako se baš dobro brineš o tim istim Hrvatima - vidiš da su izabrali, svojom voljom naravno. I tako sljedećih 50 godina :-) :-)
Srbija moze samo da svira gusle i urla mitomanske junacke...