Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa covjek je izabran za poslanika u TK svakako je morao podnijeti ostavku hahahahhaha
Ta partija SD je svakako izmisljena da bi Bijedic sacuvao svoju guzicu od zatvora.....a kako ce bolje negosa SDA i u vlast
izuzetan covjek i ljudina koga ni neka tamo funkcija nije odvojila od stvarnosti zelim mu svu srecu
ŠTA JE FGR-ovi CVILITE, A KAD JE MARFI PRAVIVO PAPANSKE KOALICIJE SAČINJENJE OD 3, 6, 8, 11 PAPANSKIH STRANAKA - TO NIJE BILA PRINUDNA KUPOVINA PAPAKA. ILI KAD JE ISTI ZABRANIO SDP-u I JOŠ NEKIM STRANKAMA DA PRAVE KOALICIJU SA SDA TU NIJE BILO PAPANLUKA!? OVO U TUZLI I PK SU MALI PAPCI, KOLIKI PAPČINE RADE ZA VAS.
Komunjarski papci to ne rade zbog para, oni to rade zbog (Gavrila) principa.
Građani Bosne i Hercegovine mrze SDA
i žestoko vole HDZ!
Ovo treba uci u historiju da je ministar kod nas dao ostavku, a onda pogledam vidim da nije iz SDA...njih samo u tabutu moze skloniti sa funkcije..
TREBA UVESTI CAKU U ZAKON, AKO STRANKA PODNESE ZAHTJEV DA SE ODRZE NOVI IZBORI ZA SEDAM DANA JER SU SE POLITICKI RAZISLI SA ZASTUPNIKOM, ONDA SE TREBAJU ODRZATI IZBORI ZA ZASTUPNIKA PONOVO. S TIME CE SE ZAUSTAVIYI OVA KUPOVINA I GLASACI CE NA KRAJU ODLUCIVATI KOGA CE ZASTUPNIK PREDSTAVLJATI.
OVI PRELETACI, POSTALI SMO GORI OD POSRBICA JER STRANI AMBASADORI IDU PO ZEMLJI I UCJENJUJU KADROVE DA IDU SA APARTHEID OSMORKOM U KOALICIJU! SAMO DA ZNATE, BITI CE TE IZOPACENI NA SLJEDECIM IZBORIMA, PA ONDA CE TE U ZATVOR ZA IZDAJU, PETOKOLONASTVO I PODRZAVANJE APARTHEIDA!
INACE OVOM SE TREBA STATI U KRAJ TAKO DA SE MANDATI DAJU STRANCI, AKO KADAR BUDE ISKLJUCEN IZ STRANKE.
Ne funkcionišu osmorke i devetorke. Dva papka se smetnu, gotovo - pada vlada.
Ma de bha sve isto, sljedeće izbore neće izać ni 20% građana, puno stranaka sve iste politike samo druga lica haj hija
SDA je dobila 300.Hiljada Glasova DF 200.Hiljada.. zar svaki pojedinac moze kreirati volju vecini gradjana radi licnog intresa. Licnog Animoziteta..ovdje treba traziti krivicnu odgovornost..Izbornog zakona,!?
SDAje dobila 300.