Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vama u ministarstvu treba psihijatrijska pomoć.
Glavni američki izvozni artikal su pucnjave u školi.
Uposljavanje razni TATINIH I MAMINIH SINOVA I CERKICA U MUP KS ce nam se svima obiti od glavu.Dok skolovan kadar od struke radi po Njemackoj tj hamali
Da li si čuo za pojam, Zakon o zaštiti maloljetnika o kakva je uloga policije u ovakvim situacijama. Postoje i drugi segmenti sistema koji ništa ne rade a ovo ih se u mnogo čemu tiče.
Nikad vise uhljebljenih psihologa, socijalnih radnika i pedagoga u skolama koji trce hodnicima i govore "kako imaju posla". Rezultate njihovog rada gledamo ovih dana. Čast izuzecima.
Skole pune Psihologa Pedagoga Asistenata a Djeca nikad nisu bila Gora !
Vi se pobrinite da se skola ne svodi samo na papirologiju.Da se trebaju djeca odgajat i učit a ne samo nastavnike papirima zatrpavat.
Ministrica Naid Hota Muminovic samo se brine kako da Nipov akdar postavi na direktorske pozicije po Skolama u Kantonu Sarajevo ! neka Klix istrazi malo koliko je stranacki Norova postavila na Direktorske pozicije
Sve od kuce dolazi...sva ova suplja psiholozi ovo ono. Danas se roditelji prihvate mobitela nemaju pojma sta im djeca rade...Niko ne moze vaspitati djecu osim roditelja.
Imate direktore škola da su smješni djeci, da ne spominjemo autoritet
Djeca rastu uz roditelje sa ratnim PTSPom a u Sarajevu nema savjetovalište za ljude sa PTSPom. Veći broj psihologa u školama je dobro ali nedovoljno Pored toga u ovakvom kapitalizmu roditelji nemaju vremena ni za sebe ni za djecu.
Nema nista dok se religija ne zabrani. Korijen svakog zla.
Nema tu pomoći...kasno je...PROBLEM JE ESKALIRAO, jer se niko ISTIM NIJE BAVIO...sve se zataškavalo godinama!
Problem se ne rjesava tretmanom posljedica! Dajte policiji neogranicenu upotrebu sile (Titina praksa) i opalite kazne 10.000 KM pa cete vidjet rezultate.
Ns treba im psiholoska pomoc jer ne zive u normalnoj drzavi. Treba vise prilka za uspjeh u scojoj drzavi pa ce te odmah vidjeti da niste potrebni. Ovakve stvari se desavaju kad recesija nastupa.
Ovaj Katica i Hota prve treba smijeniti. Oni apsolutno nemaju rješenja za bilo šta.
Ma jok.podjelite im oruzje.
Ovo ministarstvo treba bolje kadrove jer ovi su totalno nesposobni