Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je ovo iscurilo u medije......
Ima na tik-toku - noževi radili zato su se ovi i oglasili.
meni je to nečuveno
Bosnjak potegao noz na srbina.
Jesam li ja jedina osoba u BIH koja želi da obuče školsku uniformu iako imam više od 20 godina? Nisam ni vojsku služio jer je vojni rok ukinut. Bilo bi odlično da obučem i vojnu uniformu, zato što nisam oblačio školske uniforme dok sam bio maloljetan učenik.
Tik Tok Tik Tok
Hoce li neko iskoristiti dodikov zakon o kleveti i tuziti rtrs radi netacnih informacija. To bi bilo zanimljivo da se uradi od bilo koje partije - sda, sdp, nip, sbih, ns, df, hdz, opozicija rs-a, ma bilo ko.
Ovo nije za mediji.tracari obicni..ovo si interne stvari i treba kazniti one koji prenose medijima ovakve stvari
Kako moze biti interno kad se finansira mojim novcem i radi se o ljudima od kojih ocekujem da me sutra brane?? Resetuj mozak.
Snimak na kojem Nenad Stevandić tuče Fikret-a Skopljak-a, na 9:30: https://youtu.be/VAANRpfKO90?t=571
Sta je sljedeca vijest? Na igralistu se posvadjala djeca jer niko nije htio biti golman. Sacuvaj Boze, ovaj portal je postao slika naroda, tesko smexe.
Potpuno nebitna vijest. U svakoj vojsci svijeta bude incidenata razne prirode, to samo demagozi, kvazi novinari i slicno pokusavaju napraviti senzaciju.
“Bi’l ti moju maamu, haaa?!” “Ne bi’!” “Haaa, ne bi-ne bi??! Šta’s ti to bolji od mo ćaće aaaa?!” 👀
Posvadali se oko trimera za kosenje trave!
Ovi nemogu sebe zastititi
Joj ove balavurdije glupe, dobije priliku da radi državni posao sa dobrom platom i beneficijom i zezne stvar. Daj zaposlite nas bez štele što radimo po građevini molim vas .
Krivi su oni koji dopuštaju da 'štele' ubacuju svoje prijatelje, bratiće itd itd. Nema nacionalne osnove već decko koji je nožem prijetio kao maloljetnik je zbo covjeka bio u popravnom domu i to pustis u vojsku? Opet kazem krivi su oni koji prave spiskove kandidata koji su primljeni a imaju uvid u historiju svake osobe koja je testirana a jedan od uslova je da ne smije biti kaznjavan i osudjivan. Pustite vise nacionalnu mrznju i slicno. Ljudi dosta je toga
E HEBO VAS SAOPŠTENJE. JESI LI SE SUKOBILI ILI POMARISALI?? MORA DA JE BILO BOŠNJAK-SRBIN ILI BOŠNJAK-HRVAT ILI BOŠNJAK-BOŠNJAK CIM NEMA DETALJA. GARANT NIJE SRBIN-HRVAT JER SU TRENUTNO U LJUBAVI.🇧🇦EDI
Zahiragiceva skola.
Sasvim normalna tuca, ali je sad sve prenapuhano, ko je sluzio redovnu vojsku taj zna, toga je uvijek bilo dok ne porastes, sad ce da zavrse u vojnom pritvoru, mozda ne zatvoru ali ce i da odrade sigurno to posteno, tamo gdje mislis da nema sta da radis, tamo te posalju da radis, na kraju to mjesto bude kao iz bajke, ruke natecene od zuljeva, ne pada ti na pamet da nesto slicno ponovis i jos ti se vojni rok za te dane iza resetaka na kraju produzi toliko, to sam prosao, ne znam kako je danas
U JNA se u većim kasarnama tukli svaki dan samo se nije prijavljivalo nadređenima jer slijedi im mjesec dana čiščenja wc-a. Zato se vojnicima ne daju duži odmori u toku dana nego im se nađe nekog posla pa ako ne vježbaju ili čiste oružje i opremu onda kose travu, čiste snijeg, grabe lišće...