Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je stid i sram one koji nisu odgodili izbore, ponajprije u ugroženim područjima!!! Sram vas bilo!!!
Za one koji govore da je SDA nesto kao kriva, firma osnovana 2001 godine, nije imala nikakvih poslova do 2021 godine. Sve ovdje pise: https://www.companywall.ba/firma/sani-doo-jablanica/MME7qfC0
pa ko je bio 30 god na vlasti??? SDA
@drZoo umjesto da odes i provjeris i kazes narodu ko je bio cak i u to vrijeme na vlasti, spominjes SDA. Firma osnovana 2001 godine u vrijeme kas je nacelnik bio SDP i kad je u HNK premijer bio HDZ-ovac gdje su zajedno cinili vlast sa SDP-om. Ali to nije tako, koncesiju za ovaj kamenolom firma je dobila 2021 godine.
Baš u ovim krajevima koji su poplavili, Srbi su smaknuti 92ge
Normalen Srbe niko nije protjeravao samo oni koji su fanovi Ratka Mladic i Karazdica