Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Ministru na brzoj reakciji! Samo humano!
Da nije poslao bio bi govno, sad salje ne valja. Alaselamet ovog svijeta. Eto sto idu iz RS. Pa ljudi RS je u BH nije u Zanzibaru ! Pomoc je potrebna i covjek radi pravu stvar. Gluho bilo
Ako misli da će ovim potezom zamaskirat ona tri prsta onda se vara.Ne ŝalje on pomoć iz svog novčanika pa da mu aplaudiramo.
jeste naivni j*bote
Tako i treba ministre.Podrska iz RS-a za angazovanost i zelja da se pomogne koliko se god moze.
Hljeba nemamo da jedemo mi bajgi šaljemo hahahahaha de ba.
treba spomenuti da je ovaj mehanizam civilne zaštite snsd kočio godinama i jedva je uspostavljen.
Joj sigurnosti hahahahahaha amani jarabi.
Sarajevsko je on dijete. Bravo Neške
Tri bagava prsta ne zaboravljamo džaba što reaguješ.
Vidite da čovjek nije loš...
Ovom prilikom, kao čovjek Svašta priča ovaj lik....
Burle mu reko da to uradi inače savjetuje I Cvijanovićku i ostale u parlamentu FBiH. Ima konbinezona I za tebe obuci i odi pomozi.
Budu li im naši pomagali nestaće svi paketi
Lijepo Nešiću.