Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ste T@kmaci zacas paniku i nered napravit, ko kad visite po telefonima nemate pametnija posla.
Panika i nered jer vojne uniforme presuđenih agresora sa zastavom istih agresora u vojnoj koračnici prodefiluje lokacijom presuđenih ratnih zločina? Stvarno?
SUDIT CE TI GAVRILO BRANIOCI SARAJEVA!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Danima i danima pišem da su Dino i Nikšić, da bi ostali na funkcijama, spremni izdati državu. Ovo današnje je manifestacija srpskog sveta
ako itko vrati SDA na vlast to je ovaj konakovic
Zasto se ministarstva vanjskih poslova i obrane ne obrate UN.Ne moze neki sarlatan iz rs odobriti ulazak strane vojske ni u jedan dio drzave BiH.Tim vise jer je vojska te drzave bila agresor na BiH 90tih.
Pušmipuli Helez i dinokio
On to nije bas razumio buduci da ima skolu profesora sporta, cuo je ali nije razumio. Jbg
Kao da se to gleda
Ako je Konaković znao, a haman da jeste najmanje što može jeste da podnese ostavku.
Ko je ovo znao a nije reagovao to je cin kapitulacije drzave i cin veleizdaje.
e moj Konakoviću....
i u federaciji ima stanivukovica .
Konakovic ko trojanski konj
bojis li se ujko????
Ima jedna stvar koju trojci ne mogu oprostiti, tjeraju me da glasam za SDA za koju nikad nisam glasala
Nije to bitno, hajmo mi ko uvjek kao narod o Palestini, Iran i Saudi Arabija. Nama su bitnije druge drzave nego svoja drzava. Ovo je sve zasluzeno sto se desava, kad narod sebe ne cijeni. Sve je to normalno za vas, pa eto onda je i normalno da vas svako pravi budalama. Nula BiH, velika nula kao ljudsko bice. Kakav narod takva i drzava.
Tako je to kada je polovni košarkaš ministar vanjskih poslova
sa Konakovicem ocekujem da marsiraju po Sarajevu
Tu ne smiju vjeruj