Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli Ramo vodi sastanak...hahahahaha
Trojka nije uvela jedinstvene uniforme, nije ukinula dvije škole pod jednim krovom, nije riješila pitanje južne interkonekcije, ne gradi autoput... u Federaciji totalna propast. O kantonima da i ne govorimo.
Kaze mpj dajzda Ramiz da je sad 1984 ramin maksimum bi bio da u nekoj firmi bude kurir,odnesi postu,direktoru kafu,idi po robu za kuhinju i tako.
i tad su ovakvi bili na pozicijama, samo nije bilo slobodnih medija da te obavjeste pa niko nista nije ni znao
Bože sačuvaj dogovaraju uniforme zajedničke od kako je nova Vlada FBiH uspostavljena i ništa! A apsurd završite Policijsku akademiju FMUPa i nevrijedi u cijeloj FBIH vec samo u kantonu koji je poslao kadete na obuku! Nigdje u svijetu ovo nema!
Kad ce ovog razrijesiti funkcije!
nabavite sa HR amblemima.
pa Gačanin će ih obuci. ne brini te se neće te ostati bez gaća kao Šehid
Ne da Chovic Yugoslav zajednicke uniforme a trojkasi njemu i ghu...e dadose
dal se Ramo slikao sa svakim od prisutnih pojedinacno
i djeca nam se smiju kad ove vide 😂
Joj Ramo
Fale neki kantoni , npr.Livno
Pitam se zašto su gotovo uvijek ispred političara pakovanja pića koja spadaju u uvoz ?!?! Umjesto da stavljaju domaće ispred sebe od kojeg zapravo i dobijaju plate oni promovišu tuđe. Koliko znam postoji čak i zakon o javnim nabavkama koji stavlja domaće ispred svih.
Tuga od zemlje. Samo jedan dio države ima 11 ministara unutrašnjih poslova. Imam osjećaj da su se Ameri kada su sklepali Dejton baš fino išprdali sa narodom u ovoj zemlji. Država koja realno nema više od 3 miliona ljudi ima 14 Vlada i 180 ministara🤣🤣🤣🤣🤣
Trojka nije uvela jedinstvene uniforme, nije ukinula dvije škole pod jednim krovom, nije riješila pitanje južne interkonekcije, ne gradi autoput... u Federaciji totalna propast. O kantonima da i ne govorimo.
Procajte vi... Ramo se voza Helikopterom
Ramo je genije, po veterinarskim standardima....
Kartoni se me mogu međusobno dogovoriti, kako će onda hentiteti i pederalni partneri. Ovu dejtonsku nakaradu treba i posrat i popišat, a posebno ove aktere. Gledaj ovog ćelavog idiota, on je slika i prilika dejtonke.