Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo moj broj računa koji se ministar odrekao povećanja neka uplaćuje meni. DAJ BA PA NISMO MI SISALI VESLO A GURALI ĆAMAC
Jesmo jarane posisali sisamo i sisat cemo ...
Bravo trojka
Ček ,ako je trojka u većini,ko je izglasao povećanje i kakve su ovo ublehe o odricanju od povećanja.Zašto jednostavno nisu bili protiv.
Neću napustit državu radi političara napustit ću je radi naroda! a zašto radi naroda? zato što samo šute neću da budem dio njih.
Zašto niste budžet za oružane snage podigli za bar 100 miliona?
Kao i svi, uzeće na drugoj tezgi tri puta više
Svaka čast, ovako se vodi i brani država.
Ne sjecam se da se ikad i jedan SDA ministar odrekao povisice...
Ocito je trojki stalo da se donesu izmjene zakona kao sto predlazu. Nekima to ne pase. Sad je fakat problem sto su svi u istom kosu, ali osnovice razlicite, pa ukoliko zele povecati plate npr vojski, moraju i sebi. Treba do fiksirati politicarima i razdvojiti.
Nije Go... nego se pas po..njo ...
To nije personalno pitanje. Ucestvujete u ovom povecanju, glasate...... Sram vas bilo.
Hahahahaha., Klix pokušava oprati Trojku, ali nećete, znamo mi ko su oni, samo su neki tek sad progledali kad su vec glasali za njih. Pozdrav za Kanton Sarajevo
Hahahahah, Vi nećete nikad ni progledati. Neobrazovani, mutavi i glupi čim glasate za najveće lopove i mafijaše u istoriji čovječanstva. Pozdrav iz Kantona Sarajeva. Kod nas stanje nikad bolje u KS. Sve razvijeniji i razvijeniji a plate sve veće i veće. Za tebe sreće nema u tvom kantonu.
A dobro se sjećm da su govorili da neće glasati za budžet ako se ne razdvoje plate. Ali bio bih budala da sam im tada vjerovao, Potvrdilo se da riječ ne znači ništa u političara.
trebali ste prvo naći mogućnost za povećanje plata onima koji i trebaju povećanje... tako da ne biste ni glasali za povećanje plata vama😉😉😉😉
Duše slatke, a uzeli po milionče ispod stola od Vojvode od Radobolje.
Licemjeri a kad je Bakir rekao da je nemoguce da se odrekne otpremnine i da je daje u dobrotvorne avrhe pljuvali ate vatru.Sad radite istu i goru stvar povecabate platu 650 KM ministru u granicaru 95 KM.