Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erduan Kafedzic je jedan izuzetno vrijedan i posten insan, sposoban za funkciju koju obavlja.
Populsiti su napravili zakon a nikada niko niti je ikakav postupak protiv ikoga podignut. Toliko o zakonu i populizmu.
Kad ce Lejla Brcic odgovarati zajedno sa hostaplerom Kenanom Crnkicem za kriminal u Prizma osiguranju i Zavoru za zdravstveno osiguranje?
ured za borbu protiv korupcije izmisljeno tijelo koje uzima pare za prisutvo svoji supervizora koju pojma nemaju acesto su u talu sa komisijom. Ja na pismenim ispitima uglavno budem prvi na listi sa 100% osvojenih bodova ali na usmenom ne prođem bez obzira na sve tacne odgovore. Komisija ocijeni da je "odgovarajuci" kandidat pokazao vise i to uz prisustvo supervizora iz ovog Ureda.
"Ovaj i onaj u borbi protiv korupcije", sjeca li se iko toga? A kad je to davno bilo...i dan danas samo jos vise potonuli
Dogovoreno da se trebaju dogovorit, majku li vam politicarsku, da mi je samo jedan mjesec da vedrim i oblacim ko Kim Jong un, Allaha mi, znaci iskopali bi vi meni prugu uzduz i poprijeko kunem vam se, ljudima bi kuce krecili i za topli jeli pouljen hljeb. Trulez mrtva ona
Masalaaaa...Samo sastancite..Sta je bilo na meniju???Jel uz kafu bio i rahat lokum?Ne brukajte se pred strancima...
Dobra picoooooka ova Lejla