Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer sam otišao u Fojnicu, sad se vratio. Zanimljivo mi je da se najveći patrioti nisu skidali sa Klixa ova dva dana.
Samo jedna cesta do Sarajeva iz Mostara a od Mostara do Hrvatske 5.Da ima pakla gorli bi zlikovci koji svoj narod 35 godina uništavaju.Tuzla Sarajevo jedna cesta.Jel se stidite političari Sarajevski.
Tako je dajte svi sve od sebe! Bar malo da podsjetimo na Japance! Mozemo mi kad hocemo
Hajde Džafiću poguraj malo kao što guraš svoje u želji
Jutros smo u kaficu svi zakljucili dali bi pare za pomoc ali niko vise ne vjeruje nijednoj firmi i organizaciji i telefonskim brojevima da ce to zavrsiti u Jablanici.Eto umjesto nekolko desetina maraka uplatio 2 KM na neki ko zna kakav broj.
Zato druze okrenes pomozi.ba i ne sikiras se
pruga ce proradit kad i putnicki voz za Zg, Bg..toliko o sposobnosti bh politicara u zadnjih 15 godina otkako su ugasili promet
MANITE SE PROHODNOSTI, nego ŠTA JE SA KAMENJEM IZ KAMENOLOMA???
SDA botina, nema ni srama ni morala.
Tito bi to sve rijesio do 15.10.
Kp su ovi i sto vec nisu krenuli?
Golf 2 neunistiv
Plaha ova ministrica
Sabina Cudic za siromasne
Golf 2 jaci od kataklizme
Kakva slika samo Golf dvica prezivio sve ovo
golf 2 i 2 zuba u glavi